Machiaj & Cosmetica

#reguli #rimel #sfaturi machiaj #gene perfecte #aplicare rimel

Rimelul: 4 reguli pentru a avea gene perfecte

Rimelul este un produs de makeup care poate avea efecte surprinzatoare. Cand este folosit optim, iti poate transforma privirea intr-una seducatoare si senzuala, fara a mai fi neaparat nevoie sa apelezi si la alte cosmetice. Iata cateva coordonate care te vor ajuta sa alegi si sa aplici rimelul perfect!


1. Alege produsul potrivit pentru efectul dorit

Nu sunt putine brandurile de cosmetice care isi promoveaza rimelurile drept produse "all in one", ideale indiferent de efectul pe care iti doresti sa il obtii (volum, definire, lungime extra etc.). Cu toate acestea, sustin expertii, nu ar trebui sa te lasi pacalita de asemenea "promisiuni magice", intrucat sunt foarte departe de adevar.

Astfel, in functie de ce anume iti doresti sa obtii, alege rimelul potrivit. Daca este necesar, opteaza pentru mai multe rimeluri, fiecare cu specificul sau. Si nu uita nici de forma periutei: spre exemplu, una cu peri desi si lungi va oferi volum si lungime genelor tale.

 

2. Rimelul negru este o alegere intotdeauna sigura

Indiferent daca esti blonda, bruneta, satena sau roscata, nu ai cum sa dai gres daca alegi sa folosesti rimel negru. Explicatia este simpla, sustin expertii in makeup: rimelul are drept scop definirea formei ochiului si a genelor, fiind special conceput, asadar, sa fie vizibil si sa iasa in evidenta.

Prin urmare, chiar daca ai parul si genele deschise la culoare, rimelul negru este un produs de makeup pe care te vei putea baza oricand.


3. Nu neglija genele pleoapei inferioare

Daca intotdeauna te asiguri ca genele de pe pleoapa superioara a ochiului arata impecabil, de ce le-ai neglija pe cele specifice pleoapei inferioare? Ar trebui sa stii, de pilda, cu rimelul aplicat pe genele scurte de pe pleoapa inferioara contribuie la obtinerea unui look perfect "smoky eyes".


4. Indeparteaza particulele inestetice adunate pe gene

Oricare ar fi look-ul pe care urmaresti sa il obtii, evita intotdeauna sa lasi pe suprafata genelor particulele, sub forma de mici bobite, care au tendinta sa se formeze cand aplici un strat generos de rimel. Folosind un pieptene special, periaza cu grija genele pana cand particulele inestetice dispar.

Sursa foto: stepbystep.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare