Machiaj & Cosmetica

#Make-up FEST 2016 #bianca ionita

Primul concurs de make-up dedicat exclusiv amatorilor! Bianca Ionita, model

 

In weekendul 5-6 noiembrie, Atelierele ILBAH a organizat pe scena Make-up Fest 2016, un concurs inedit: Show Your Talent – Make-Up Contest. In competitie s-au inscris amatori si pasionati de machiaj, concursul fiind interzis profesionistilor.

Studenti la medicina veterinara, avocati, arhitecti si corporatisti s-a intrecut in arta machiajului in cadrul Make-up Fest 2016!

Concurentii au venit cu propriile modele pe care le-au machiat timp de 80 minute, folosind produse profesionale oferite de sponsorul principal Beauty One si partenerul Cupio. Ei au avut de reprodus un machiaj glamour de seara dupa o fotografie, avand-o ca model pe indragita prezentatoare TV, Bianca Ionita. Tot Bianca a fost si maestru de ceremonii, ea intretinand atmosfera cu interviuri luate participantilor si detalii interesante despre cursul autorizat de machiaj profesional organizat de Atelierele ILBAH.

Juriul a fost format din: Alexandru Sassu - make-up artist si trainerii Atelierele ILBAH, make-up artisti consacrati: Rialda Badea, Alina serbu si Mihaela Rotaru. Misiunea juriului a fost una grea, concurentii fiind extrem de talentati, unii dintre acestia avand un talent care deja ii recomanda ca viitori profesionisti de exceptie.

Alina Manolache, castigatoare, declara: “Este a doua oara cand machez pe cineva, prima data am machiat-o pe mama, in urma cu trei saptamani, iar acum am venit cu prietena mea, pe care am machiat-o in timpul concursului. M-am gandit ca important este sa particip, sa ma simt bine si sa mai invat cate ceva. Acum sunt foarte fericita ca am castigat”.

La finalul celor 80 de minute, juriul a desemnat 4 fericiti castigatori, premiile puse in joc, cu o valoare totala de peste 1500 euro, fiind urmatoarele:

Locul 1 – Curs Autorizat de Machiaj Profesional, in valoare de 3600 lei, organizat de Atelierele ILBAH, si produse de machiaj, in valoare de 1000 lei, oferite de sponsorul principal Beauty One.

Locul 2 – Curs Initiere Machiaj, in valoare de 1200 lei, organizat de Atelierele ILBAH, si produse de machiaj, in valoare de 500 lei, oferite de sponsorul principal Beauty One.

Locul 3 – Produse de machiaj profesionale, in valoare de 200 lei, oferite de partenerul Cupio.

Premiul Special - Produse cosmetice in valoare 200 lei

Cursul de Machiaj Profesional, organizat de Atelierele ILBAH, este unul autorizat unde, timp de 3 luni, cursantii invata sa realizeze toate tipurile de machiaj, de la machiajul corector (in functie de trasaturile si fizionomia clientului) la machiajul special (pentru sedinte foto, prezentari de moda, filmari video sau televiziune si film). Sub indrumarea trainerilor, make-up artisti consacrati, cursantii descopera regulile specifice fiecarui tip de machiaj. Produsele folosite in timpul cursului sunt puse la dispozitie gratuit si fac parte din gama produselor profesionale. Dupa absolvire, cursantii primesc un certificat autorizat, care le permite sa se profeseze meseria de make-up artist atat in tara, cat si in strainatate.

Mai multe detalii despre cursul autorizat de Machiaj Profesional gasiti aici: www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-machiaj-profesional

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare