Machiaj & Cosmetica

#masca ochi #pungi de sub ochi #masca

Masti pentru pungile de sub ochi pe care le poti prepara acasa. Fac minuni!

 

Pungile de sub ochi reprezinta o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane. Acestea apar in general din cauza orelor lungi pe care le petrecem uitandu-ne constant in telefon, tableta sau laptop, dar si din cauza somnului insuficient. Pentru a scapa de aceasta problema poti prepara chiar tu cateva masti naturale, la tine acasa.

1. Masca de castraveti si trandafiri - pentru hidratare

Tot ce ai de facut este sa amesteci o lingurita de castraveti tocati cu o lingurita de apa de trandafiri. Inmoaie doua tampoane de bumbac in amesteca si lasa-le pe ochi pentru aproximativ 10-15 minute. Clateste apoi cu apa calduta.

2. Masca de cafea - pentru tratarea pungilor de sub ochi

Amesteca o lingurita de cafea macinata cu o jumatate de lingurita de miere. Aplica acest mix cu degetele sub ochi. Lasa totul sa actioneze timp de 10-15 minute, apoi clateste usor cu apa.

3. Masca cu ulei de migdale si patrunjel - pentru hidratare

 Amesteca o lingurita de ulei de migdale cu o lingurita de patrunjel tocat si aplica amestecul sub ochi, lasandu-l sa actioneze 15 minute. Clateste apoi usor cu apa.

4. Masca cu cartofi - pentru cearcane

Marunteste si amesteca o jumatate de cartof mic cu iaurt. Aplica acest mix sub ochi si lasa sa actioneze un sfert de ora, apoi clateste usor.

5. Masca cu pliculete de ceai 

Pune doua plicuri de ceai uzate la frigider timp de 5-10 minute. Tamponeaza apoi usor si lasa plicurile de ceai sub ochi pentru alte 10-15 minute. Clateste cu apa sau cu o panza umeda. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului