Machiaj & Cosmetica

#masca hidratanta homemade #masca hidratanta pentru ten #masca hidratanta #ingrediente naturale

Cea mai buna masca de ten, cu ulei de cocos, pe care o poti prepara acasa, din ingrediente naturale. Iti ajuta tenul sa se regenereze dupa lunile reci de iarna

Daca ai simtit ca tenul tau a suferit din cauza temperaturilor reci si a vantului aspru al iernii, exista o solutie simpla si naturala pentru a-i reda stralucirea si elasticitatea. Cea mai buna parte? Poti prepara aceasta masca revigoranta acasa, folosind ingrediente naturale, iar ingredientul-cheie este uleiul de cocos.

 

Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietatile sale hidratante si hranitoare, fiind un aliat de incredere pentru ingrijirea pielii. Este bogat in acizi grasi si antioxidanti, care ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si la hidratarea in profunzime. Prin combinarea uleiului de cocos cu alte ingrediente benefice, poti obtine o masca de ten cu adevarat revigoranta.

Pentru a prepara aceasta masca de ten hranitoare, vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de cocos organic
  • 1 lingura de miere naturala
  • 1 lingura de suc proaspat de lamaie

Cum se prepara

Intr-un bol mic, amesteca uleiul de cocos cu mierea pana obtii o pasta omogena. Adauga apoi sucul de lamaie, proaspat stors, si amesteca bine pentru a combina toate ingredientele.

Cum sa folosesti masca hidratanta

Curata tenul cu un gel sau o spuma de curatare. Aplica masca pe fata si pe gat, evitand zona din jurul ochilor.

Maseaza usor in piele cu miscari circulare pentru a stimula circulatia sangelui si pentru a permite ingredientelor sa patrunda in profunzime, in aceasta.

Lasa masca sa actioneze timp de 15-20 de minute.

Clateste cu apa calduta si tamponeaza delicat pielea cu un prosop moale pentru a o usca.

Aceasta masca de ten cu ulei de cocos si miere este ideala pentru toate tipurile de ten, deoarece hidrateaza in profunzime, calmeaza iritatiile si ajuta la regenerarea celulelor pielii. De asemenea, sucul proaspat de lamaie contine acid citric, care ajuta la exfolierea delicata a pielii si la imbunatatirea stralucirii tenului.

Poti aplica aceasta masca de 1-2 ori pe saptamana pentru a obtine cele mai bune rezultate. In plus fata de hidratarea intensa, vei observa ca pielea ta va deveni mai luminoasa, mai fina si mai revitalizata.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si incearca aceasta masca de ten minunata cu ulei de cocos, care iti va reda stralucirea si frumusetea pielii dupa lunile reci de iarna. Cu ingrediente naturale si eficiente, tenul tau va fi pregatit sa straluceasca in orice sezon!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare