Machiaj & Cosmetica

#Go Beautiful #crema lora #lora #cosmetica #crema go beautiful

Brand de vedeta. Merita sa incerci crema Lorei? Am testat-o si iata concluziile!

Lora este prima artista din Romania care a lansat propriul brand de cosmetice. Dezvoltarea formulei cremei Go Beautiful a durat 2 ani, iar din iulie 2019 a lansat-o pe piata, cu promisiunea ca este un produs care va convinge multe femei sa il includa in trusa de cosmetice. Daca este sau nu asa, am decis sa aflam pe propria piele, asa ca iti prezentam concluziile noastre.

 

Lora stie ca atunci cand faci parte din showbiz ochii nu sunt atintiti doar pe performanta artistica, ci si asupra fizicului. Aflata in cautarea unor produse cosmetice care sa ii mentina pielea tanara, frumoasa, elastica, luminoasa, artista a decis sa lanseze propria gama de skin care.

Crema Go Beautiful a fost primul produs lansat, in iulie 2019, iar de atunci Lora ne-a tinut mereu la curent cu beneficiile sale. Ne-a aratat pe propria piele cum se aplica si ce efecte are, a demonstrat pe mainile mamei sale cum pielea devine mai elastic, mai neteda si mai luminoasa dupa o singura aplicare. Fiecare clip de promovare ne-a starnit curiozitatea si a iscat interminabile discutii "ca fetele" in redactia acasa.ro. Pana la urma am decis sa testam crema Go Beautiful pentru ca, desi majoritatea review-urilor erau favorabile, doar asa puteam sa ne convingem daca este sau nu un must-have in rutina de beauty, indiferent de varsta si de tipul de ten.

Proba tenului uscat

O piele tanara, frumoasa si sanatoasa inseamna o piele hidratata, iar crema Go Beautiful promite hidratare de pana la 24 ore cu o singura aplicare. Concluzia, dupa ce am incercat-o pe rand: WOW!

"Am testat crema si in primul rand imi place mirosul fresh, de trandafiri. Simt ca imi hidrateaza si catifeleaza pielea, care este prepondetent uscata. Am observat ca rezista in timp aceasta senzatie de catifelare, ceea ce ma face sa o recomand!".

Proba tenului mixt

Si fetele cu un ten normal/mixt, cu tendinte de uscare in sezonul rece, s-au aratat incantate de crema Lorei:

"Crema mi-a hidratat bine pielea, lasand-o catifelata. Am folosit-o si ca baza de machiaj, pentru ca intra repede in piele (acesta este un aspect foarte important pentru mine). Este o crema pe care cu siguranta as include-o in rutina mea zilnica".

Proba ca baza de machiaj

Unul dintre cele mai convenabile aspecte la crema Go Beautiful este ca intra foarte repede in piele, un mare avantaj atunci cand o folosesti inainte de a aplica machiajul: "Crema intra foarte repede in piele si simt chiar si a doua zi ca am pielea luminoasa, am acea senzatie de catifea. Este foarte buna si ca baza pentru machiaj pentru ca intra repede in piele si apoi aplic cu mare usurinta fondul de ten".

Ce ne-a mai placut? Parfumul discret si placut! "Mirosul cremei m-a sedus, m-a facut sa vreau ca toata pielea mea sa aiba parfumul acela puternic. Crema a avut un impact si asupra prietenului meu care mi-a spus instant cand a mirosit-o: Mamaa, imi vine s-o mananc!"

Alta bila alba: faptul ca tenul nu ramane unsuros si incarcat dupa aplicare. Pentru comparatie, va spunem doar atat: doar in cazul uleiului de cocos am mai intalnit un grad de hidratare si absorbtie atat de ridicat.

Ce nu ne-a placut? Recipientul a fost considerat de unele dintre noi un inconvenient, pentru ca o buna parte din crema ajunge sub unghii cand bagi degetele in el; un tub Go Beautiful ar fi mult mai practic.

Crema Go Beautiful merita incercata de orice femeie

Concluzia unanima a fost ca merita sa incerci crema Lorei, indiferent cati ani ai, indiferent de tipul de tem, indiferent daca obisnuiesti sa te machiezi sau nu!

Spre deosebire de alte produse, Go Beautiful ofera o senzatie de catifelare care dureaza. Este ideala ca baza de machiaj si ajuta la fixarea fondului de ten, care nu se mai strange pe ici, pe colo, oricat de bine l-ai fi aplicat. Te face sa te simti senzuala, feminina, frumoasa si iti lasa pielea sa respire!

Dupa acest test care ne-a incantat, asteptam cu interes lansarea, in aceasta toamna, a noilor produse din gama Go Beautiful, sub brandul Girls Own Cosmetics.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare