Cele mai citite despre lavinia milosovici

Legea mamelor, intre promisiune si modificare

Mamele ar putea ramane fara asa-numita “lege a mamelor”, care prevedea ca proaspetele mamici ar putea beneficia de indemnizatii de 85% din venitul mediu din ultimul an pentru a-si creste copilul.

Zilele Bucurestiului 2009

In acest an orasul Bucuresti implineste 550 de ani de la prima atestare documentara.

Cele mai noi despre lavinia milosovici

Cum au distrus niste vedete "de carton" afacerea unei farmaciste. Procurorii au facut expertize, dar i-au ascultat si telefonul

In Romania s-a instituit o practica, hai sa o numim „economica”, desi nu are nicio legatura cu economia de piata adevarata. Ori de cate ori un brand romanesc incearca sa se ridice, sa scoata capul, sa incerce sa iasa si pe piata externa, imediat i se da in cap. Incepand cu mari firme autohtone de care s-a ales praful si pana la afaceri de familie care, cum au inceput sa aiba succes, li s-a dat in cap.

Lavinia Pirva, prima reactie dupa ce Stefan Banica a fost fotografiat alaturi de Irina Fodor, la casa artistului

Presa tabloida din tara noastra a scris, zilele trecute, ca Irina Fodor a fost fotografiata de paparazzi cand ajungea, alaturi de Stefan Banica, la casa acestuia din urma, acolo unde ar fi petrecut mai multe ore.

Adevarul despre relatia dintre fiul lui Stefan Banica si Andreea Marin: „M-a tratat ca pe ...”

Timp de aproximativ sapte ani, Andreea Marin a fost casatorita cu Stefan Banica, iar in urma acestei relatii cei doi au si o fiica, pe Ana Violeta Banica.