Vedete din Romania

#lavinia parva #andreea marin

Andreea Marin, despre Lavinia Pirva. Ce raspuns a dat cand a fost intrebata daca bruneta o copiaza

Inainte de mariajul cu Lavinia Pirva, Stefan Banica a fost casatorit cu Andreea Marin, alaturi de care are si o fiica, Violeta. Vedeta a participat in emisiunea de la Kanal D moderata de Denise Rifai, unde a fost intrebata, de catre prezentatoare, daca actuala partenera a fostului sot o copiaza.

 

„Eu nu vad lucrul acesta. Poate exista o asemanare fizica, dar nu vad niciun om intreg la minte care sa caute un alt partener numai pentru ca seamana sau nu cu cel anterior. Nu cred in asta. Poate sa fie doar o potrivire”, a raspuns Andreea Marin, continuand:

Astazi consider ca este foarte bine fiecare dintre noi si ca fiecare dintre noi este exact acolo unde ii este locul si cu cine ii este dat sa fie. Este cat se poate de limpede si, pana la urma, e singurul adevar important: acesta este drumul pe care trebuia sa-l parcurga fiecare”, a spus Andreea Marin la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, potrivit Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare