Vedete din Romania

#transformare lavinia parva #lavinia parva #stefan banica

Lavinia Parva, transformare uimitoare! Stefan Banica a adus-o pe drumul cel bun

Relatia dintre Stefan Banica si Lavinia Parva dureaza de mai bine de 6 ani. La acea vreme, Stefan era inca insurat cu Andreea Marin, cei doi divortand in momentul in care Zana a aflat despre infidelitatile sotului.

La acea vreme, Lavinia umbla mai mult dezbracata decat imbracata. Aceasta facea parte din formatia Spicy, alaturi de alte doua soliste, si isi promovau melodiile prin clipuri in care apareau foarte sumar imbracate.

Dupa divortul de Andreea Marin, relatia lui Stefan cu Lavinia a devenit tot mai stransa. Si pentru ca pe Stefan il deranja modul in care Lavinia se imbraca, aceasta si-a cizelat in timp gusturile vestimentare.

Mai mult, in timp si-a schimbat si look-ul, cel mai probabil la cererea lui Stefan Banica, care a dorit sa o transforme intr-o zana. Se stie ca barbatii se orienteaza spre partenere care seamana intre ele, iar Stefan Banica nu face exceptie de la regula. Asemanarea dintre Lavinia si Andreea Marin este foarte mare.

Acum, cei doi par ca se inteleg mai bine ca niciodata, relatia lor culminind cu o casatorie in 2017. Casatorie pe care Stefan Banica si Lavinia au dorit sa o tina secreta.

Surse foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului