Frumusete & Ingrijire

#piele catifelata #piele fina #ingrijire piele

Uita de riduri! Cum poti avea o piele mai tanara si eleastica

Vrei sa ai o piele fina si catifelata? Acum este posibil! Poti uita de ridurile inestetice si de aspectul imbatranit al pielii, chiar daca ai trecut deja de prima tinerete. Tratamentele revolutionare de rejuvenare sunt tot mai performante si dau rezultate la care multi nici nu ar indrazni sa viseze. Prin urmare, daca vrei sa ai mereu pielea tanara si lucioasa, poti apela cu incredere la acestea.

Illuma Clinique isi dezvolta portofoliul de servicii prin introducerea aduce pe piata romaneasca tratamentului revolutionar Profhilo pentru rejuvenarea cutanata rapida: dupa numai trei luni de tratament, adancimea ridurilor este redusa cu 30%!

Teoretic, imbatranirea frumoasa este acum un ideal tot mai usor de atins gratie progreselor facute de medicina estetica. Practic, nu toate procedurile de gen se soldeaza cu rezultate fericite care pastreaza fizionomia tratata in limitele naturalului; aceasta se intampla din multiple motive legate de procedura in sine, unul fiind tipul de substanta folosita in decursul tratamentului.

Alexandra Crasmaru, fondator si manager Illuma Clinique, si-a dorit sa ofere pacientilor clinicii romanilor un serviciu de rejuvenare faciala cu aspect natural si armonios, atat femeilor, cat si barbatilor, persoanelor mature, dar si tinerilor incepand cu varsta de 20 de ani care se confrunta cu probleme ale tenului.

„Suntem extrem de incantati de rezultatele obtinute cu tratamentul Profhilo destinat refacerii sau imbunatatirii texturii pielii. Dupa numai doua saptamani de tratament, activitatea natural antioxidanta a pielii cunoaste o crestere cu 40%, iar dupa trei luni – adancimea ridurilor este redusa cu 30%”, a declarat Alexandra Crasmaru, fondator Illuma Clinique.

Tratamentul Profhilo este un produs ce bazat are la baza o tehnologie de complecsi hibrizi stabili, formati din acid hialuronic cu masa moleculara mica si, respectiv, masa moleculara mare, care permit obtinerea unei concentratii de hialuronic de neimaginat pana de curand: 64 mg AH/2 ml produs. Acest acid hialuronic biotehnologic are cel mai inalt grad de puritate, fara aditivii chimici pe care ii contin substantele filler bazate pe asa-numitul „acid hialuronic cross-linked”, folosit la scara larga astazi in procedurile estetice.

Un alt avantaj al Profhilo este predominanta fluiditatii asupra elasticitatii, ceea ce face ca produsul sa se distribuie uniform in intreaga zona tratata. Combinatia celor doua tipuri de molecule de acid hialuronic din Profhilo actioneaza asupra pielii pentru:

  • Bioregenerare: acidul hialuronic cu masa moleculara mica stimuleaza productia endogena de colagen;
  • Efect de fermitate: acidul hialuronic cu masa moleculara mare actioneaza pe pielea cu laxitate, remodeleaza tesutul si, totodata, o protejeaza prin refacerea integritatii barierei hidro-lipidice de protectie.

In ce consta tratamentul: in injectarea produsului prin cinci puncte strategic plasate de-o parte si de alta a fetei (zonele malara si submalara, de la pometi la mandibula). Aceste cinci puncte au fost stabilite strategic in zone care nu prezinta vase mari de sange sau ramificatii nervoase importante, asadar cu riscuri minime pentru pacient si cu efecte maxime in difuziunea acidului hialuronic, mai ales in zona mandibulara. Injectarea nu presupune durere.

Cat dureaza efectuarea tratamentului: protocolul standard al Profhilo prevede trei sedinte de tratament efectuate la interval de o luna, iar o sedinta dureaza maxim jumatate de ora. Repetarea tratamentului este recomandata anual, intr-un numar de sedinte stabilit de medicul specialistul care face injectarea.

Ce se intampla dupa tratament: trebuie evitate expunerea la soare, solar sau temperaturi extreme, dar si efortul fizic timp de o saptamana. Timp de cel putin 24 de ore dupa injectare zona trebuie sa ramana curata, fara machiaj, iar procedurile dentare sau alte proceduri estetice sunt interzise in urmatoarele 14 zile. De asemenea, se recomanda incetarea fumatului pentru cel putin 72 de ore de la procedura pentru ca nicotina accelereaza resorbtia acidului hialuronic. Rezultatul final al tratamentului se observa in decurs de 7-10 zile.

"Gratie concentratiei de trei ori mai ridicata fata de produsele injectabile obisnuite, Profhilo hidrateaza, umple si sustine tesuturile cu laxitate crescuta. Mai mult: produsul stimuleaza pielea sa sintetizeze singura acidul hialuronic, cu un efect in cascada asupra productiei de colagen si elastina", explica Alexandra Crasmaru, fondator Illuma Clinique.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare