Frumusete & Ingrijire

#constipatie bebelusi #produse cosmetice #ingrijire plante

Produse naturale de ingrijire a pielii, benefice atat pentru bebelusi cat si pentru parinti

Naif este o linie de ingrijire naturala pentru intreaga familie, atat pentru copii cat si pentru adulti si viitoare mamici, dezvoltata doar din cele mai bune si naturale ingrediente. Brandul s-a angajat sa contribuie la crearea unei lumi mai bune atunci cand vine vorba de impactul social, responsabilitate, transparenta si durabilitate.Toate produsele Naif sunt naturale, durabile si vegane si nu contin uleiuri minerale, conservanti chimici (parabeni, fenoxietanol), ingrediente animale, microplastice, nanoparticule sau substante chimice dure. In schimb, ingredientele naturale precum uleiul de in, uleiul de avocado, uleiul din seminte de bumbac, uleiul de migdale dulci, uleiul de macadamia si lycosol (extract de rosii) se regasesc pe etichetele produselor lansate de brand.

 

„Ne-am angajat sa realizam produse de ingrijirea a pielii care sa respecte si sa protejeaze modul in care ne-am nascut. Pur, sincer si dezinhibat. Vrem sa lasam in urma o lume mai buna pentru noi si generatiile urmatoare.” Jochem Hes si Sjoerd Trompetter, fondatorii Naif.

Impreuna cu Fundatia Plastic Soup, Naif contribuie cu mandrie la cresterea gradului de constientizare a efectelor plasticului asupra naturii. Ambalajul produselor nu contine plastic si este realizat din trestie de zahar, ceea ce il face sa fie bio-degradabil.Prin urmare, nu este surprinzator faptul ca acum marca olandeza de ingrijire a pielii Naif Natural Skincare este oficial certificata ca Benefit Corporation sau „B Corp”. Certificatul este acordat doar companiilor care au obtinut peste 80 de puncte in asa-numita evaluare a impactului B Corp. Obtinerea certificatului este un proces amplu, in care se desfasoara o investigatie majora a companiei, iar Naif face parte din cele aproximativ 3.500 de companii din 70 de tari cu certificat B Corp. 

„Petrolul este utilizat pentru productia de plastic. Aceasta este o afacere murdara, pe care am prefera sa nu o sprijinim. De aceea, tuburile Naif sunt fabricate din trestie de zahar ca ingredient principal. Economisiti 64 de grame de plastic cu un tub de 200 ml!"

„Este in ADN-ul nostru! Un certificat B Corp contribuie la constientizarea interna si externa a companiei si stabileste lucrurile pentru viitor." - Jochem Hes

Naif ofera cea mai naturala ingrijire a pielii in fiecare zi. Toate produsele sunt sustenabile, 100% vegane si bazate pe ingrediente naturale. 

Naif, una din cele mai mari companii la nivel international pe piata de produse de ingrijire personala, se lanseaza oficial si in Romania, produsele fiind disponibile in magazinul online www.catenlunasinstele.ro incepand din 1 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare