Frumusete & Ingrijire

#ten #par #machiaj

Trucuri de frumusete rapide pentru Sarbatori

Perioada Sarbatorilor este una extrem de aglomerata, in special pentru femei. Goana dupa cadouri, pregatirea meselor de Craciun sau curatenia prin casa nu mai lasa loc si de alte activitati. Cu toate acestea este important ca invitatii tai sa se simta bine in prezenta ta si sa nu ii intampini cu un aspect neingrijit. Rezerva-ti cateva minute pentru ingrijirea tenului, a parului si a machiajului.

Iata mai jos cateva trucuri care te vor ajuta sa ai un aspect ingrijit si proaspat:

1 Curata tenul rapid . Pentru  indeparta grasimea si impuritatile tenului, spala-ti fata cu o lotiune de curatare si aplica un strop de tonic. Sterge apoi fata cu un servetel uscat. Aplica un strat subtire de pudra.

2 Par stralucitor intr-o secunda. Daca nu ai timp sa iti speli parul , iar acesta arata putin gras, aplica la radacina putina pudra translucida de fata. Periaza-ti apoi parul de la radacina inspre varfuri.

3 Hidrateaza-te. Atunci cand te speli, aplica balsamul de par si pe corp. Maseaza-l pe toata suprafata pielii si clateste bine cu apa. Balsamul de par hidrateaza pielea la fel de bine ca o lotiune de corp . Vei economi astfel minute pretioase atunci cand esti pe fuga.

4 Unghii perfecte cu lamaie. Indeparteaza urmele de oja de pe unghii. Taie o lamaie pe jumatate si freaca unghiile de miezul de lamaie. Maseaza apoi mainile cu sucul de lamaie. Indeparteaza sucul de lamaie de pe maini si foloseste o crema hidratanta.

5 Foloseste ruj roz. Daca tenul tau are cateva imprefectiuni, poti masca acest lucru daca iti vei ruja buzele in tonuri deschise de roz. Privirile celor din jur vor fi captate de buzele tale si vor uita de micile pete sau cosuri de pe fata.

6 Par fara fire rebele. Daca parul tau este rebel, incearca un mic truc. Umzeste-ti mainile apoi aplica putina crema de maini. Strange-ti bine parul intr-un coc si tine-l asa timp de 10 - 15 minute. Cand ii vei da drumul din stransoare, parul va arata mult mai bine.

7 Machiaj stralucitor. Poti obtine un machij stralucitor fara sa folosesti numeroase produse cosmetice. Aplica in obraji un blush roz, iar pe buze un balsam nuantator stralucitor. Poti folosi balsamul de buze si pentru a da luminozitate ochilor. Aplica-l si pe pometi pentru un plus de stralucire.

8 Mascara si ruj. Daca nu ai timp pentru un machiaj elaborat, foloseste un rimel negru si un ruj roz, in tonuri de fucsia. Rujul roz este mult mai amuzant decat unul rosu. Este potrivit si pentru fetele cu par negru. Ve iavea astfel un aspect rafinat si ingrijit.

9 Blush roz pentru un ten proaspat. In functie de tipul tau de ten poti folosi diferite forme de blush, de la pudra, gel sau crema. Pentru un aspect proaspat, foloseste un blush roz, pe care sa il aplici pe pometi. Il poti aplica si pe frunte si barbie.

10 Creion de ochi pentru un aspect sexy. Creionul de ochi reprezinta metoda cea mai rapida pentru un apsect sexy. Traseaza o linie fina, urmarind forma ochiul. La capatul ochiului poti trasa si o codita mica, pentru o privire de felina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare