Frumusete & Ingrijire

#ingrijire #primavara #tinerete

Sustine-ti frumusetea din interior!

Primavara este momentul perfect pentru a-ti reimprospata rutina de ingrijire, deoarece trecerea de la sezonul rece la cald aduce schimbari evidente: piele deshidratata, caderea parului sau unghii casante si fragile.

 

Totul incepe cu ingrijirea din interior, atat cu un stil de viata echilibrat, cat si cu un ajutor suplimentar, cu produse de ingrijire de calitate si cu suplimente special create pentru mentinerea frumusetii.

Iata cateva recomandari de la www.farmaciavedra.ro pentru a-ti sustine frumusetea, atat din interior, cat si la exterior:

Ai incercat Regulatpro Hyaluron?

O inovatie in materie de elixir de frumusete, aceasta formula contine bioconcentrate enzimatice obtinute prin procesul de Fermentare in cascada, au rolul de a contribui la cresterea nivelului de energie al tuturor celulelor din organism. Cu un continut de 25% Regulatpro Essenz, acid hyaluronic, biotina si alte vitamine si minerale, Regulatpro Hyaluron protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ si imbatranirea prematura a pielii, ajuta la acumularea de acid hialuronic in tesuturi, imbunatateste aspectul tenului, al unghiilor si parului. Se poate utiliza de catre vegetarieni si vegani, nu contine aditivi si este hipoalergenic.

Merz Spezial este marca numarul unu din Germania la categoria „frumusetea vine din interior”, iar formulele au fost dezvoltate cu ajutorul unui departament intern de cercetare si dezvoltare, in baza unor principii active unice si brevetate, sloganul companiei fiind “Frumusetea inseamna inovatie”. Acest brand pune la dispozitie:

  • Merz Spezial Dragee - suplimente alimentare special concepute pentru a oferi o piele proaspata si sanatoasa, par stralucitor si unghii frumoase si sanatoase.
  • Merz Spezial Crema Mousse Hyaluron - contine o combinatie unica de acid hialuronic, extract de aloe, glucozamina de mare si extract de alge marine, intr-o textura fina si delicata, cu efect de hidratare si intinerire instantanee.
  • Merz Spezial Crema Mousse Collagen - contine colagen, vitamina C si un activator de colagen de origine naturala, iar cand acestea patrund adanc in piele, reduc ridurile, ofera fermitate si previn imbatranirea prematura.
  • Merz Spezial capsule pentru par - supliment alimentar, special conceput pentru a ajuta la cresterea parului sanatos si puternic. Contine o combinatie unica de vitamine, oligoelemente, L-cistina, extract de piper rosu si extract de mei.

Toate produsele au fost dezvoltate de o echipa de experti stiintifici si sunt supuse unui control strict al calitatii si li se acorda atentie speciala pentru a asigura o buna tolerabilitate a compozitiei.

Mai multe detalii despre produse puteti gasi pe: www.farmaciavedra.ro sau pe retelele sociale: @MerzSpezialRomania si @RegulatProRomania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului