Frumusete & Ingrijire

#Nicoleta Luciu decolorare par #Nicoleta Luciu sfaturi frumusete #nicoleta luciu

Solutia Nicoletei Luciu pentru decolorarea parului acasa, fara sa-l arzi

Convinsa fiind ca orice produs am folosi, la orice salon am merge, substanta care decoloreaza parul este daunatoare pentru podoaba capilara, Nicoleta Luciu foloseste o masca naturala pentru decolararea parului, pe care le impartaseste fanelor sale.

“Poti obtine reflexii superbe in par si il poti deschide cu cateva nuante bune daca urmezi acest truc extrem de simplu. Ai nevoie de doar trei ingrediente: apa fierbinte, zeama de lamaie, un pliculet de ceai de musetel. Adauga in ceasca cu apa fierbinte pliculetul de ceai de musetel si lasa-l la infuzat 10 minute. Apoi, adauga zeama dintr-o jumatate de lamaie si aplica tot continutul in parul tau. Insista pe zonele pe care vrei sa le iluminezi mai bine. Lasa compozitia sa actioneze timp de 20 de minute. Pont: pune-ti o punga in cap in tot acest timp, accentueaza efectul! Apoi, spala-ti parul asa cum o faci in mod normal”, scrie Nicoleta Luciu pe blogul personal.

Roscata marturiseste ca efectele se vad chiar de la prima utilizare. “Dar daca faci asta la fiecare spalare a parului de minimum 5 ori, vei observa diferente majore, avand, in continuare, firul de par sanatos si stralucitor”.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului