Frumusete & Ingrijire

#ingrijire dantura #ingrijire dinti #smalt dentar

Prima formula eficienta de reparare naturala a smaltului dentar

Repararea smaltului dentar parea un vis frumos dar nerealizabil, deoarece smaltul dentar nu se poate regenera. Dupa numerosi ani de cercetare, gratie si cresterii nivelului tehnologiei, acest vis de reparare a smaltului a devenit pentru prima data posibil, odata cu noul brevet microRepair® pe baza de hidroxiapatita (ce sta la baza brand-ului creat special de catre un grup de cercetatori italieni).

Ideea este simpla dar geniala, de a repara smaltul cu hidroxiapatita (insasi componenta de baza a smaltului si dentinei). Complexul microRepair® mai contine si Zinc antibacterian.

Complexul MicroRepair® se gaseste exclusiv in pastele de dinti Biorepair®, pentru adulti si copii. Obtinerea activilor prin tehnologii avansate garanteaza eficienta superioara a pastelor de dinti Biorepair®. Zincul scade incarcatura bacteriana de pe suprafata dintilor si gingiilor.

In zilele noastre fluorurarea dintilor cu ajutorul pastelor de dinti este un subiect controversat. Cercetatorii ce au creat formulele Biorepair® considera ca nu mai este nevoie de fluorurare deoarece microRepair®, pentru prima data, repara si remineralizeaza suprafata smaltului (umple microfisurile invizibile cu ochiul liber) prevenind astfel aparitia cariilor si scazand totodata si sensibilitatea dureroasa a dentinei (deoarece hidroxiapatita se fixeaza si pe dentina expusa prin carii).

Numeroase paste de dinti Biorepair® au fost votate anual de catre Asociatia consumatorilor din Italia “Produsul nr 1 al anului”.

Pastele de dinti Biorepair® Junior 0-6 ani (gust natural, intens de capsune) si 7-14 ani (aroma naturala, delicata, de menta) create special pentru igiena orala delicata a bebelusilor si copiilor au un success foarte mare, Biorepair® Junior fiind brand-ul care sustine campaniile Unicef in beneficiul copiilor. Biorepair® Junior remineralizeaza si calmeaza sensibilitatea dentara mai ales la schimbarea dintilor de lapte.

Apa de gura Biorepair® se remarca prin eficienta si siguranta, este ideala chiar si pentru gingiile sensibile si nu contine clorhexidina (nu exista astfel riscul patarii smaltului dentar la utilizare frecventa). Formula vascoasa curata si spatiile interdentare unde eventual periuta nu patrunde, hidrateaza si protejeaza.

Biorepair® respecta cerintele cele mai exigente din zilele noastre, NU contin fluor, parabeni, SLS sau dioxid de titan. De altfel si Directiva Europeana 2009/129/EC restrictioneaza consumul de pasta de dinti cu fluor pentru copiii cu varsta de pana la 6 ani (in concentratii de 0.1 pana la 0.15%) la cantitati mici si sub directa supraveghere a unui adult.

Pentru a eficientiza rezultatele igienei orale cu Biorepair®, cercetatorii au creat periute de dinti speciale, mai eficiente datorita gradului anatomic de inclinare a zonei active (zona periutei). Zona periutei are un grad de inclinare anatomic, iar forma periutei este si ea adaptata, ambele permitand astfel un periaj mai bun si eficient al intregii danturi.

Ata dentara Biorepair®, din material natural, spre deosebire de alte produse similare, este impregnata cu complexul microRepair®, astfel ca nu doar inlatura resturile alimentare ci si repara si remineralizeaza.

Produsele Biorepair® se gasesc in farmaciile partenere cat si on-line pe www.optimashop.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare