Frumusete & Ingrijire

#beneficii sampon uscat #utiliare sampon uscat #sampon uscat #sampon

Samponul uscat, o solutie rapida si la indemana oricui

Samponul uscat este un produs relativ nou in domeniul hairstyling-ului, foarte bine primit de catre public, deoarece ofera o solutie rapida pentru momentele in care nu ai timp sa te speli pe cap si iti doresti ca podoaba ta capilara sa fie improspatata rapid.

Se poate gasi pe piata in varianta de pudra sau de spray si are rolul de a absorbi cantitatea de sebum din par si de a-l revigora fara a in cateva minute. Nu trebuie clatit si este potrivit pentru orice tip de par, conferindu-i acestuia volum si vitalitate.

Ce trebuie sa stii despre samponul uscat

In primul rand, acesta se poate aplica atat la baza scalpului, cat si pe lungimea parului. Daca samponul se gaseste intr-un recipient cu pudra, il poti aplica mai intai in palme pentru ca ulterior sa masezi scalpul usor. In cazul in care l-ai cumparat sub forma unui spray, il poti pulveriza pe intreaga lungime a parului.

Nu trebuie sa-l folosesti de doua ori consecutiv deoarece acesta incarca firul de par. Samponul uscat nu tine insa locul celui normal. El ajuta la prelungirea intervalului de timp dintre doua spalari, aspira substantele uleioase din par, insa nu poate inlocui un sampon obisnuit in ceea ce priveste curatarea.

Il poti gasi in magazine si pe culori. Au aparut sampoane uscate potrivite diverselor nuante de par, astfel iti poti alege produsul in functie de nuanta parului si totodata iti poti retusa radacinile crescute, in cazul in care parul a fost vopsit.

Cand il poti folosi?

Poti utiliza samponul uscat intre spalarile obisnuite. Nu este indicat sa-ti speli parul in fiecare zi pentru ca aceasta frecventa ar putea irita scalpul, iar daca obisnuiesti sa o faci, samponul uscat este cu siguranta o investitie buna pentru tine.

De altfel, daca pleci intr-o mini excursie, acesta nu trebuie sa lipseasca din bagajul tau. Este valabil si daca frecventezi sala de fitness si vrei sa-ti improspatezi podoaba capilara intre o ora de antrenamente fizice si o intalnire importanta. Practic, este solutia ideala, rapida si cu rezultate exceptionale, pentru situatiile neprevazute si pentru momentele in care esti pe fuga.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare