Frumusete & Ingrijire

#revitalizare par #regenerare par #ingrijire par

Regenerare si revitalizare completa a parului cu gama cosmetica Joico K-Pak

Produsele special create pentru rezolvarea problemelor capilare au efecte adeseori spectaculoase, daca iti identifici corect tipul de par si nevoile sale.

Cea mai fecventa problema a femeilor si nu numai in ceea ce priveste podoaba capilara este caderea parului. Sunt foarte multi factori care declanseaza aceasta neplacere, dintre care cei mai importanti sunt stresul, alimentatia necorespunzatoare, poluarea si praful din mediul inconjurator. Uscarea si coafarea parului cu aer fierbinte, vopsirea parului in mod repetat, factorii externi precum soarele, vantul sau ninsoarea degradeaza in mod vizibil firul de par, facandu-l sa devina uscat, tern si lipsit de stralucire. Si cum aspectul podoabei capilare este foarte important in societatea in care traim, mai ales pentru sexul frumos, un par lipsit de vitalitate si stralucire este o reala problema.

Stii sa alegi produsele potrivite pentru ingrijirea parului?

Atunci cand iei decizia de a folosi produse speciale pentru regenerarea si repararea parului, trebuie sa stii ce tip de cosmetice ti se potrivesc. Pentru un par vopsit in mod repetat, ai nevoie de produse care sa refaca structura fibrei capilare, dar in acelasi timp sa redea intesitate culorii. In acest sens, Gama de produse Joico k-pak vine in ajutorul tau cu sampon Joico k-pak color therapy si balsamul Joico k-pak color therapy, ambele create special pentru parul vopsit si degradat. Beneficiile lor sunt multiple: fixeaza culoarea vopselei de par, restabilesc pierderea aminoacizilor si reduc ruperea parului dupa prima utilizare.

Ce produse de coafat alegi, pentru ca acestea sa nu-ti degradeze parul?

Pentru doamnele care se coafeaza in mod frecvent, mai ales cu ajutorul placii de intins parul, fixativul Joico k-pak protective este produsul ideal. Nu doar ca iti asigura o protectie foarte buna, ci chiar hraneste si hidrateaza firul de par prin aportul de caldura al placii de par. Ingredientul principal al acestui produs este Quadramine Complex, folosit pentru reconstructia parului. In plus, produsul ofera protectie impotriva agresiunii factorilor externi, poluantilor si a razelor UV, prevenind astfel aparitia unor noi probleme de sanatate ale scalpului si ale podoabei capilare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare