Frumusete & Ingrijire

#doctor fiterman # protectie piele #ingrijire piele

Doctor Fiterman asigura protectia pielii in fata radiatiilor UV

Intr-o lume in care informatiile privind efectele nocive ale expunerii excesive la soare sunt tot mai accesibile, importanta protectiei solare devine tot mai evidenta. Indiferent de sezon sau de vreme, expunerea prelungita la razele ultraviolete ale soarelui poate avea consecinte negative asupra noastra.

 

Radiatiile solare determina modificari ale structurii colagenului, ceea ce duce la reducerea elasticitatii si fermitatii pielii, iar expunerea constanta la soare poate favoriza aparitia ridurilor, a petelor pigmentare si reducerea nivelului de hidratare. Astfel, protectia solara este esentiala pentru a ne mentine sanatosi si a ne bucura de soare in siguranta.

Doctor Fiterman a lansat SUN PROTECT SPF – o formula hidratanta, ce confera tripla protectie impotriva arsurilor solare, foto-imbatranirii si a aparitiei petelor pigmentare.

Doctor Fiterman SUN PROTECT asigura protectie completa pentru toate tipurile de piele impotriva razelor UVA, UVB, HEV si IR-A. Filtrele organice de ultima generatie actioneaza prin absorbtia energiei UV si transformarea acesteia in energie termica, blocand astfel efectele nocive a radiatiilor UV.

Disponibila in variantele de SPF25 si SPF50, formula SUN PROTECT este testata dermatologic, testata pe nichel si NU contine parfum sau parabeni.

In concluzie, protectia solara nu ar trebui sa fie considerata doar un aspect optional al rutinei noastre zilnice, ci o prioritate. Prin utilizarea regulata a cremei de protectie solara, a umbrelelor, a ochelarilor de soare si a imbracamintei adecvate, putem preveni arsurile solare, imbatranirea prematura a pielii si chiar riscul de cancer de piele.

Descopera produsele SUN PROTECT in farmaciile partenere si pe magazinul online: www.shopfiterman.ro.

Urmareste-ne si pe retelele de socializare: @DoctorFiterman

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare