Frumusete & Ingrijire

#clinica stomatologica #implant dentar #proteza dentara #stomatologie

Fast and Fixed: Reabilitarea orala sigura pentru un zambet frumos la orice varsta

Odata cu trecerea anilor, sanatatea orala devine o preocupare deosebit de importanta pentru persoanele varstnice. Insa, evolutia tehnologiei in domeniul implantologiei a adus o veste buna pentru acestea.

Tehnologia Fast and Fixed a deschis noi perspective in mentinerea unui zambet frumos si sanatos, chiar si in randul persoanelor care au ajuns la o varsta inaintata. Datorita sistemelor moderne de implanturi dentare si a tehnicilor avansate, in prezent este posibil ca pacientii sa isi restabileasca intr-un timp record functionalitatea si estetica zambetului lor.

Pentru persoanele in varsta, cu o sanatate orala fragila si care se confrunta cu edentatie totala sau partiala sau vor sa scape de proteza dentara si de inconvenientele create de aceasta, sistemul de implanturi Fast and Fixed reprezinta solutia ideala.

Procedura rapida si minim invaziva a acestui sistem asigura o recuperare mai rapida si usoara, permitand pacientilor sa se bucure imediat de beneficiile unei danturi fixe si sanatoase.

Zambet perfect functional intr-o zi: Etapele inserarii implantului Fast and Fixed

Sistemul de implanturi dentare Fast and Fixed reprezinta cu adevarat un salt in tehnologia stomatologica, oferind pacientilor o solutie rapida si functionala pentru restabilirea zambetului de odinioara.

In cadrul procedurii Fast and Fixed, pacientii beneficiaza de o abordare personalizata, care cuprinde urmatoarele etape:

Consultatia initiala

Prima etapa in procesul de tratare cu sistemul Fast and Fixed implica o consultatie detaliata, in care medicul implantolog discuta cu pacientul despre nevoile sale si realizeaza o evaluare complexa a cavitatii orale. Aceste investigatii sunt necesare pentru ca arata calitatea osului si pozitia nervilor si sinusurilor.

Noile tehnologii de scanare digitala asigura un nivel avansat de diagnostic si planificare a tratamentului de reabilitare orala. Prin vizualizarea si analiza detaliata a structurii osoase, miscarii maxilarului si a sanatatii gingiilor, medicul implantolog va putea personaliza tratamentul, estimand totodata, durata si costurile.

Realizarea interventiei chirurgicale si aplicarea lucrarii protetice provizorii

Este important de mentionat ca Fast and Fixed permite evitarea unor interventii chirurgicale mai complicate, cum ar fi aditia osoasa sau operatia de sinus lift, ceea ce face aceasta tehnica ideala pentru persoanele in varsta si cu probleme de sanatate preexistente.

Se incepe cu administrarea anesteziei locale, asigurand astfel confortul pacientului pe durata interventiei. Ulterior, medicul specialist efectueaza o curatare meticuloasa a cavitatii orale pentru a pregati zona pentru implanturi.

Prin inserarea a 4 implanturi dentare in mandibula si 6 implanturi in maxilar, se obtine stabilitatea si rezistenta necesara pentru lucrarea dentara definitiva. La scurt timp de la interventie, se fixeaza lucrarea provizorie, oferind pacientului o dantura estetica si functionala in timpul perioadei de vindecare.

Astfel, pacientul poate reveni rapid la activitatile cotidiene, fara disconfort sau restrictii, redobandind increderea in propriul sau zambet.

Fixarea lucrarii definitive

Dupa un interval de aproximativ 6 luni, pacientul revine la clinica stomatologica pentru etapa finala a tratamentului, mai precis fixarea lucrarii protetice definitive.

Lucrarea Thimble de titan cu coroane zirconiu individualizate este o optiune sigura si de inalta calitate pentru reabilitarea orala. Cu ajutorul tehnologiei avansate si a materialelor premium, aceasta lucrare ofera o baza stabila si fiabila pentru coroanele din zirconiu.

Structurile de titan frezate in mod avansat asigura o rezistenta inalta si o adaptare perfecta in cavitatea orala a pacientului. Rezistente si durabile, coroanele zirconiu individualizate asigura un rezultat estetic si functional exceptional pe termen lung, redandu-le pacientilor varstnici increderea de a zambi.

Tratamentul cu Fast and Fixed la clinica EXCEDENT - Obtine un zambet perfect functional intr-un timp record!

Prin intermediul tratamentului cu implant Fast and Fixed oferit de clinica EXCEDENT, pacientii obtin rezultate de exceptie, beneficiind de o dantura fixa, functionala si estetica, cu o perioada de recuperare redusa.

Aceasta combinatie intre tehnologie de varf si experienta profesionala a medicilor implantologi face din clinica EXCEDENT o alegere ideala pentru oricine doreste sa-si redobandeasca functionalitatea si estetica danturii.

Indiferent de complexitatea cazului, medicii specialisti de la clinica stomatologica EXCEDENT abordeaza fiecare pacient cu profesionalism si rabdare, asigurandu-se ca rezultatul final este un zambet impecabil, ce reda increderea si bucuria de a zambi din nou.

Apeleaza cu incredere la clinica EXCEDENT! Bucura-te de un zambet sanatos la orice varsta! Pentru a programa o vizita la clinica EXCEDENT, acceseaza link-ul urmator: https://excedent.ro/contact/

Foto: excedent.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare