Frumusete & Ingrijire

# epilare definitiva cu laser #epilare cu laser

9 din 10 cliente recomanda o epilare definitiva cu laser - Halo Beauty salon

Daca doresti sa scapi de parul nedorit in cea mai sigura si eficienta metoda, Halo Beauty Salon iti pune la dispozitie serviciul de epilare definitiva cu laser. Pana acum 9 din 10 cliente sunt foarte multumite ca au un aspect mai atractiv dupa ce nu mai au probleme cu parul de pe picioare, gat, zona inghinala si alte zone sensibile. Au uitat complet de epilarea cu ceara si cu lamele care provocau iritatii, mai ales din zona intima. Mentinerea unui ten stralucitor consta in ingrijirea acestuia constant si implementarea unei rutine de igiena corespunzatoare. De asemenea, nu toate produsele de ingrijire pot reduce afectiunile severe si de aceea este nevoie si de interventia unui specialist care sa efectueze operatiuni de reducere a ridurilor de expresie, liniilor din jurul buzelor si uniformizarii tonice a pielii. O interventie specializata pe care o gasiti in salonul Halo Beauty Salon este cea de mezoterapie faciala realizata ca la carte. specialistii nostri sunt intr-o continuare si cercetare in cele mai eficiente metode de a mentine tineretea pe chipurile fetelor si femeilor, colaborand si cu expertii care studiaza tehnologia de epilare definitiva cu laser foarte avansata.

 

Exfolierea stratului superficial de piele prin mezoterapie faciala

Tehnica medicala care iti permite sa obtii un ranjet stralucitor fara interventia bisturiului este cea de mezoterapie faciala cu un minim de tendinta spre estetica medicala. Recuperarea este ca la procesul de epilare definitiva cu laser de rapida in cazul indepartarii vergeturilor. Desi in unele cazuri apar cicatrici de la a cincea sedinta, 9/10 din clientele noastre sunt multumite de rezultatele chiar si inainte de trecerea perioadei de refacere a fetei. Trebuie sa luam in considerare si faptul ca se produc anumite arsuri controlate si de tehnologia cu laser avansata, dar mai ales de expertiza specialistilor de la Halo Beauty Salon.

Prin mezoterapie faciala se poate trata foarte usor acneea prin eliminarea excesului de sebum si alte uleiuri. Desfundarea porilor este de asemenea realizata in aceasta interventie pentru ca bacteriile acneice blocate pot provoca inflamatii. Pentru a preveni susceptibilitatea pielii la mai multe bacterii se realizam de la 4 pana la 6 sedinte in termen de 2 pana la 4 saptamani. O sedinta dureaza in medie de la 10 pana la 20 de minute. La o epilare definitiva cu laser este mai indelungata. Aceasta necesita de la 8 pana la 12 sedinte efectuate timp de o luna sau 8 saptamani. Dupa interventia realizata in salonul nostru veti beneficia de campaniile noastre de fidelizare. Pentru reducerea anxietatiilor cu privire la aspectul tenului, operatia de mezoterapie faciala are rolul de a hidrata tenul pentru o catifelare evidenta si de a aduce pielea la tinerete.

Pentru ca procesul sa aiba succes, specialistii nostri au descoperit multe roluri nutritive si antioxidante pentru a imbunatati stimularea microcirculatiei. Nu este deloc indicata apelarea agresiva a interventiei de mezoterapie faciala sau corporala daca zona nu este refacuta dupa epilare definitiva cu laser la salonul nostru. Substantele care sunt injectate in general in timpul tratamentului facial sunt vitamine si minerale, extracte de plante plante, calcitomina, hialuronidaza si medicamente vasodilatatoare si antibiotice. Cantitatea acestora este una destul de mica deoarece se realizeaza microinjectii la nivelul pielii cu acestea. Expunerea la soare deshidrateaza fata si pe termen lung poate afecta foarte mult daca este lasata asa. Dupa o epilare definitiva cu laser radiatile soarelui trebuie total evitate, dar odata ce au atins zona atinsa de acestea pot aparea leziuni destul de grave. Tenul poate fi salvat insa de posibilele leziuni prin mezoterapie faciala deoarece prin stimularea colagenului si a elastinei rezistente la substante intravenoase pielea devine mai ferma. Tratamentele de mezoterapie faciala nu sunt recomandate persoanelor cu AVC, infarct sau alte boli cardiace autoimune, renale si hepatice. Consultati un medic pentru a sti exact daca prezentati alergii care pot aparea in urma tratamentului facial. Aceeasi regula trebuie luata in considerare inaintea de a face o epilare definitiva cu laser. Persoanele insarcinate nu pot participa la aceste doua interventii deoarece acestea sunt in contradictoriu cu functionarea sarcinii si a alaptarii. Recomandam tuturor clientelor de la Halo Beauty sa puna sanatatea pe primul loc. Unul dintre efectele pe care le impresioneaza pe clientele noastre prima oara dupa o mezoterapie faciala este skin-tightening-ul. Daca 9/10 din clientele noastre sunt multumite dupa o epilare definitiva cu laser la prima sedinta, afla ca elasticitatea si finetea tenului iti va oferi o incredere in tine incredibila.

Epilare definitiva cu laser de ultima generatie

Tehnologia din spatele unei operatii de epilare definitiva cu laser consta in transferarea energiei luminoase in energie termica. Aceasta incalzeste firele de par incat aceasta duce la distrugerea foliculului. Spre diferenta de interventia de mezoterapie faciala care se poate extinde pana pe gat si pe decolteu, cea de epilare definitiva cu laser poate fi realizata si pe picioare, spate, umeri, axile si fesieri. Recomandarea specialistilor este ca planificarea procedurii sa fie realizata toamna-iarna. Pentru scaderea riscurilor de aparitie a arsurilor de la expunerea pielii la razele soarelui, idea sa incepeti o epilare definitiva cu laser vara nu este recomandata. Acum este insa momentul sa veniti la salonul Halo Beauty si sa incepeti cu o epilare definitiva cu laser ca dupa regenerarea celulara sa beneficiati de oferte la o mezoterapie faciala sau alte operatiuni estetice puse la dispozitia dumneavoastra in salonul nostru. Nu trebuie sa va faceti griji pentru dureri. Cele 9 cliente din 10 au spus ca in timpul epilarii nu au simtit nici o durere, chiar daca acestea aveau pielea sensibila sau foarte deschisa la culoare. O epilare definitiva cu laser IPL este mult mai riscanta persoanelor care au tenul deschis sau firele groase.

De aceea nu incurajam epilatul acasa cu dispozitive a caror frecvente sunt improprii si nu sunt ghidate de persoane fara experienta si pregatirea necesara. sanatatea este pe primul loc si cerem intotdeauna dovezi care sa ateste lipsa bolilor autoimune care pot avea ca reactii negative manifestate prin alergii in urma tratamentelor. Aceleasi restrictii ca la mezoterapie faciala sunt cele la epilare definitiva cu laser doar ca aici mai sunt luate in considerare, pe langa tumorile maligne ale pielii, bolile cronice si acute cu diabetul zaharat decompensat. O epilare definitiva cu laser pe fata necesita mai multa atentie deoarece pielea este mult mai sensibila si mai delicata. Insa specialistii nostri nu dau niciodata gres in indepartarea parului din zona mustatii, perciunilor si barbiei. Unda din aparatele cu laser este transmisa prin fibra optica cu un flux continuu de putere. Specialistii realizeaza setarile acestuia in functie de 3 principii elementare.

Prima setare este in functie de fototip, adica culoarea pielii, a doua dupa grosimea si pigmentul firelor de par si ultima este realizata dupa zona in care urmeaza sa fie realizata interventia estetica. Datorita tehnologiei si specialistilor, metoda eficienta de epilare definitiva cu laser este cea mai versatila datorita lungimii undei, racirii active si sigurantei oferite. De asemenea, o interventie sigura regasita in salonul Halo Beauty este cea de mezoterapie faciala care foloseste de asemenea tehnologia avansata din undele laserului. Peste jumatate din clientele noastre sunt nerabdatoare ca dupa regenerarea celulara in urma tratamentului de mezoterapie faciala sa continue operatiunea de epilare definitiva cu laser in cadrul ofertei primite.

In final vrem sa aducem la cunostinta faptul ca la Halo Beauty Salon gasiti servicile de mezoterapie faciala si epilare definitiva cu laser ca sa te simti perfect confortabila in pielea ta si sa profiti de ofertele care sunt la dispozitie. De asemenea, sanatatea este pe primul loc. La toate clientele noastre le recomandam sa consulte medici dermatologi inainte pentru a fii sigure ca tratamentele noastre sunt realizate in perfecta siguranta.

Ca urmare a recomandarii, 9 din 10 cliente au fost total recunoscatoare de sfatul nostru si foarte impresionate de finetea corpului dupa epoilare definitiva cu laser si dupa netezitatea si catifelarea tenului in urma tratamentelor faciale, precum si mezoterapia faciala din salonul Halo Beauty.

FOTO: halobeautysalon.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare