Financiar

#vosganian #crestere economica #plan anticriza #cria economica

Vosganian: Masurile anticriza vor stimula economia

Ministrul Economiei si Finantelor estimeaza ca masurile anti-criza luate miercuri de Guvern sunt menite sa aduca incasari mai mari la buget si vor stimula economia.

Acesta a mai precizat ca prin reducerile fiscale vizate de planul anticriza , alaturi de stimulentele pentru investitori , economia ar putea sa inregistreze cresteri de pana la 3 puncte procentuale pe an si incasarile bugetului ar putea spori cu cel putin un miliard de euro, informeaza The Money Channel.

"Programul poate sa aduca o cresterea economica de pana la 2-3 puncte procentuale pe an. Pentru anul 2009 avem sansa de a contracara efectele recesiunii si de a ne mentine in limitele prognozei pe care am facut-o", a declarat Vosganian.

Acesta a mai adaugat ca masurile adoptate ieri de Guvern trebuiesc insotite de pastrarea numarului angajatilor din administrarea centrala, in limitele anului acesta, pentru inca patru ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea