Financiar

#ascundere bani #experti financiari #bani

Trucuri de la expertii financiari. Unde sa ascunzi banii pentru a nu fi gasiti de hoti

 

Oamenii aleg tot timpul locuri neasteptate din casa pentru a pastra banii, asigurandu-se ca nu vor fi gasiti de hoti. Desi in prezent foarte multi oameni aleg sa isi tina banii in conturi, inca mai exista si persoane care nu au incredere in institutiile bancare si prefera sa isi tina banii ascunsi prin casa.

Daca esti unul dintre acei oameni care isi pastreaza economiile acasa, afla cateva trucuri de la expertii financiari. Care sunt locurile in care ar trebui sa ii tii pentru a fi feriti de hoti. 

Sertarul pentru sosete - un loc potrivit pentru a tine bancnotele este sertarul cu sosete deoarece poti rula bancnotele si sa le pui intr-o soseta sau le poti lega cu un elastic pentru a pune in mai multi ciorapi sau sosetele. Asigura-te ca pui banii in partea de jos a fiecareia dintre ele si astfel acestia vor fi in siguranta.

Interiorul unui ghiveci cu flori - uneori poate fi chiar dificil sa gasesti o ascunzatoare buna pentru bani. Specialistii spun ca interiorul unui ghiveci cu flori este un loc potrivit. Pune banii intr-o punga ermetica si ingroap-o in pamantul unui ghiveci mare. Incearca sa o ingropi cat mai adanc posibil pentru a nu fi vizibila cu ochiul liber. 

In raftul cu alimente - o punga etansa reprezinta o alta solutie pentru a putea tine banii, daca ulterior o asezi pe raft, printre alimente. Pentru ca bancnotele sa nu fie vizibile, depoziteaza punga sub o cutie pentru pizza sau alta mancare sau un tupper mare care acopera toata suprafata.

Intr-un pantof - pantofii pot fi un loc bun pentru a pastra bancnotele, insa incearca sa alegi un design discret pentru a nu atrage atentia curiosilor care pot ajunge in casa ta. Pune banii in varful celui mai vechi pantof pe care il ai si vei pastra economiile in siguranta.

Cutii de DVD-uri - cutiile de la CD-uri sau DVD-uri sunt alte locuri foarte discrete in care poti pune bancnotele. Pentru a nu atrage atentia, tine cutia impreuna cu restul DVD-urilor pe care le ai in sertarele sau rafturile sufrageriei sau dormitorului tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea