Financiar

#amalia draghici #m.a.c. #baneasa shopping city

S-a deschis primul magazin M.A.C. in Romania la Baneasa Shopping City

Produsele Cosmetics, folosite de artistii renumiti din toata lumea, pot fi acum gasite intr-un magazin propriu in Baneasa Shopping City .

Brandul M.A.C. a fost adus in tara noastra de Estee Lauder make-up , make-up artisti, vedete, celor ce activeaza in televiziune si in industria modei. 

Cosmeticele M.A.C. au fost create in 1984 la machiaj .

Produsele M.A.C. se adresau initial profesionistilor din industria frumusetii, dar primul magazin destinat publicului larg a fost deschis in 1991, in Greenwich Village, New York.

Artistry Cosmetics au cucerit lumea in ultimii 26 de ani, devenind unul dintre cele mai cautate branduri de produse cosmetice si folosit de cei mai faimosi make-up artisti.

Amalia Draghici (amaliadraghici.ro), Dana Argesan, Alexandru Abagiu sunt cativa dintre make-up artistii de top din Romania care folosesc produsele M.A.C.

Brandul M.A.C. a dezvoltat colaborari cu mai multi designeri de renume international de la la Alexander McQueen. Expertii M.A.C. au creat alaturi de Emanuel Ungaro o noua de machiaj disponibila pentru sezonul toamna- iarna 2011-2012 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea