Financiar

#ccib #energie verde #schimburi bilaterale

CCIB sprijina firmele bucurestene in relatiile comerciale internationale

camera de comert si industrie a Municipiului Bucuresti ( CCIB ) a avut de curand intrevederei separate cu diplomati de la ambasadele Republicii Chile, Ungariei, Libanului si Ucrainei la Bucuresti in scopul sprijinirii firmelor bucurestene prin promovarea relatiilor comerciale si prin identificarea de noi parteneri de afaceri peste hotare, atat in spatiul Uniunii Europene, cat si in afara acestuia, in contextul actualei crize economice, precizeaza un comunicat de presa remis Newschannel.ro.

In cursul convorbirilor, oficialii CCIB si-au exprimat dorinta de a semna acorduri bilaterale de colaborare intre camera de comert si Industrie a Municipiului Bucuresti si Camerele de Comert din Santiago de Chile, Valparaiso si Conception si au subliniat necesitatea de a se organiza participari reciproce la targuri si expozitii, schimburi de informatii si misiuni economice, pentru stabillirea unui contact direct intre firmele romanesti si cele chiliene pentru consolidarea schimburilor bilaterale.

Iván Vejar, secretar III si consul al Ambasadei Republicii Chile la Bucuresti a subliniat disponibilitatea de a informa periodic CCIB cu privire la oferta chiliana de export-import si de a sprijini reorientarea exporturilor romanesti catre America Latina, in special prin livrari de produse textile, metalurgice, cosmetice, software, automobile si medicamente.

Intrevederea cu Ferenc Bogar, din partea Biroului Comercial al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, a prilejuit reluarea temei despre promovarea productiei de energie din resurse regenerabile. In acest context, a fost propusa realizarea unui contact direct intre firmele romanesti si cele ungare in domeniul energiei verzi...

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea