Financiar

#carmen harra #investitii #criza financiara #criza #inflatie

Carmen Harra, previziuni despre criza economica care, spune ea, va fi “de proportii uriase”. Ce ne sfatuieste clarvazatoarea

Celebra clarvazatoare Carmen Harra a avertizat populatia cu privire la o criza “de proportii uriase” care se va abate asupra noastra. Aceasta ne sfatuieste sa ne pregatim din timp pentru aceasta perioada si sa ne asteptam ca preturile sa explodeze.

 

Cei care au bani la banca sunt sfatuiti sa-i investeasca in imobiliare, pentru a nu se devaloriza.

De asemenea, celebra clarzavatoare ne da detalii cu privire la ce ne putem astepta in timpula acestei crize. 

“Legat de criza economica, devine foarte evidenta! Inflatia ia proportii uriase, preturile se ridica de la o zi la alta. Eu vorbesc de cativa ani  si le spun oamenilor: ‘Luati-va, daca puteti, o proprietate, un teren, chiar si o masina. Pentru ca preturile  devin inaccesibile si cresc la produsele de orice natura’. Nu mai vorbim de case, care cum spunea si Forbes Magazine, vor creste in urmatoarele doua luni, cu 22 %. Asa ca incercati, daca puteti sa nu tineti banii in banca, isi pierd complet valoarea. Incercati sa investiti in proprietati pentru ca abia acolo banii cresc in valoare iar imobiliarele.

De fapt, ne asteptam la o criza similara cu cea din 1929!  In urmatorii 2-3 ani se inlocuiesc monedele, intram spre o moneda electronica pana in 2025-2029. Trebuie sa ne pregatim pentru aceasta criza economica, care este de proportie uriasa. Si sa ne pregatim de aceasta inflatie, care este poate dincolo de imaginatia noastra la ora actuala. Cresterea preturilor este cumplita. Este un an foarte dur, pentru ca sunt multe probleme politice in anul asta. Eu l-am numit anul conflictelor politice. Anul in care vom vedea revolte fara precedent din cauza inflatiei. Al crizei politice in toata lumea, tulburari politice in diferite parti ale lumii.

As vrea sa fim uniti puternici, noi, romanii. Suntem un popor unit credincios, sa ne adunam fortele, sa ne rugam impreuna spre a iesi din aceasta situatie atat de conflictuala. Va spun de multa vreme, trecem prin niste ani fatidici pana in 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credinta, iubire, acceptare si cu iertare, putem sa trecem peste  aceasta perioada. O perioada care ne poate ajuta sa ne interiorizam, sa ne gasim pe noi, sa devim mai buni si in special mai uniti”, a spus Carmen Harra pentru ciao.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea