Financiar

#angajati #bonusuri #companie

3 bonusuri pe care trebuie sa le oferi angajatilor tai incepand cu urmatorul an

Piata muncii s-a diversificat considerabil in ultimii ani. Unele schimbari s-au produs natural, in timp ce altele au fost impuse de unele circumstante extraordinare precum pandemia de Covid. Oricum, e clar ca astazi posibilitatile de angajare sunt nenumarate, indiferent de domeniu si sector de activitate. In aceste conditii, firmele concureaza in oferte pentru a-i atrage pe cei mai calificati in echipele lor. Un om cu experienta in domeniu isi va gasi intotdeauna job-uri, de aceea pachetul de beneficii trebuie sa fie unul motivant. Totusi, oamenii care sunt la inceput de drum au nevoie si ei de sanse pentru a se afirma.

 

Bonusuri generoase si angajati multumiti

Este important sa te asiguri ca angajatii tai sunt multumiti de locul de munca si, de asemenea, ca pachetul de angajare este unul atractiv pentru noi candidati. Pe de-o parte, un mediu de lucru placut, in care angajatii simt ca sunt recompensati cinstit este unul eficient. Oamenii isi vor indeplini sarcinile cu seriozitate si implicare maxima. Pe de alta parte, atunci cand angajatii se simt nedreptatiti,  calitatea produselor sau serviciilor oferite de firma ta va scadea considerabil. Implicarea oamenilor va fi una minima, iar atentia acestora se va indrepta catre gasirea unui loc de munca mai bun. De aceea, este important sa te asiguri ca oferi conditii optime de munca.

1.  Tichete de masa

Alimentatia este un factor important pentru un angajat eficient. Orice om din echipa ta are dreptul sa se poata bucura de o masa sanatoasa si satioasa. De aceea, tichetele de masa sunt bonusuri care trebuie sa se regaseasca in firma ta de anul viitor. In cazul in care deja le folosesti, ai putea sa vezi ce poti imbunatati. Poate gasesti metode mai eficiente prin care le poti oferi banii respectivi angajatilor sau poti mari suma alocata.

2. Card de vacanta

Un angajat odihnit are un randament crescut. Un program cinstit de munca si respectarea zilelor de odihna sunt obligatorii pentru o echipa eficienta. Totusi, din cand in cand, angajatii tai au nevoie de momente in care sa se deconecteze in totalitate de stresul cotidian. Cu siguranta cunosti acest sentiment care poate pune stapanire si pe tine. Aceasta situatie iti ofera posibilitatea de a mai introduce un bonus in pachetul pentru angajatii tai. De exemplu, incepand cu anul viitor le poti oferi carduri de vacanta de la pluxee.ro pe care sa le foloseasca in concediile prin tara. Preturile de care se vor bucura cu ajutorul acestora vor fi unele speciale. Sumele pe care le poti oferi echipei tale prin aceasta metode difera si iti ofera mai multe variante.

3. Card cultural

Participarea la evenimente culturale sau sportive sunt activitati prin care angajatii tai se pot bucura de zilele libere. De asemenea, o persoana care investeste in dezvoltarea personala va avea un randament crescut si la locul de munca. Ba mai mult, acest card va putea fi folosit pentru achizitionarea de carti.

Prin urmare, pentru a te asigura ca iti vei fideliza angajatii si ca firma ta va fi atractiva pentru oamenii in cautarea unui loc de munca trebuie sa oferi un pachet atractiv de salarii si bonusuri. 

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea