Activitati pentru copii

#jucarii copii #mos craciun #jucarii

Jucarii premium care sa nu lipseasca de pe lista lui Mos Craciun

Magia sarbatorilor se simte deja in aer, iar entuziasmul celor mici cu privire la cadourile pe care le vor primi de la Mos Craciun este de-a dreptul molipsitor. Elcokids te ajuta sa faci cele mai bune alegeri, propunand jucarii premium variate, pentru copii de toate varstele. Iata ce nu trebuie sa lipseasca anul acesta de pe lista Mosului!

 

Jucarii premium speciale pentru Craciun

Pentru a intra complet in spiritul sarbatorilor, Elcokids iti propune sa faci o alegere aparent simpla, dar cu un rol special: opteaza pentru jucarii tematice de Craciun. Acestea vor fi indragite de copii, vor spori farmecul Craciunului si, de ce nu, pot fi utile si ca decoratiuni!

Sub marca Lilliputiens vei gasi 4 jucarii de plus minunate: elfii Happy si Holy, cu ale lor acadele in spirale de rosu si alb, si elfii Joy si Merry, admirand voiosia din jur din sosetute. Recomandate copiilor cu varsta minima de 2 ani, acesti micuti elfi pot avea rol dublu: se pot folosi si ca jucarii, dar si ca decoratiuni de camera sau pentru bradul de Craciun (pot fi agatati foarte usor in brad, gratie unui snur bine fixat la spate). In plus, elementele albe de pe acadea sau soseta sunt fluorescente si vor lumina dupa lasarea intunericului!

Janod se afla si el pe lista brandurilor cu jucarii potrivite pentru Craciun sau, in general, pentru iarna. Cei mici se pot bucura din plin jucandu-se si colorand la o masuta tematica cu doua scaune cu spatarul in forma de animale polare sau isi pot dezvolta atentia la detalii realizand puzzle-uri iernatice, de la modele mai simple cu 20 de piese la modele putin mai complexe cu 54 de piese. Iar in ton cu spiritul festiv al sarbatorilor, ursuletul de noapte cu iluminare, produs de Kaloo, se va integra perfect in peisajul magic si plin de lumina si stralucire. Nu in ultimul rand, micutele domnisoare se pot distra cu papusa Mimi de la Llorens, care vine impreuna cu numeroase accesorii, printre care si o pernuta cu cornite de ren, adusa special de Mos Craciun si Rudolf.

Ce jucarii premium sa alegi in functie de varsta copilului

Atunci cand alegi cadoul de Craciun pentru copilul tau, este important ca jucaria (sau jucariile) sa fie potrivita pentru varsta lui. Pe scurt, acestea trebuie sa fie din materiale si de dimensiuni adecvate (de exemplu, sa nu contina piese mici daca sunt pentru un copil foarte mic) si sa stimuleze nu doar joaca, ci si imaginatia, creativitatea, gandirea si dezvoltarea generala. Iar brandurile distribuite de Elcokids, prin oferta bogata de jucarii premium, iti ofera idei diverse pentru orice categorie de varsta!

Cand vorbim de primele luni de viata, fiecare „eveniment” nou este special pentru parinti. Iar daca vrei sa transformi primul Craciun impreuna cu bebelusul tau intr-un moment magic, cu totul memorabil, trebuie sa alegi si o jucarie speciala. Optiunile nu sunt deloc limitate, astfel ca vei gasi o gama variata de jucarii senzoriale, pentru dentitie sau cu diverse activitati stimulatoare, toate marca Lilliputiens. Universul Lilliputiens a pornit din dorinta de a crea cele mai bune jucarii moi, apeland la combinatii inedite de culori si materiale pentru a asigura o experienta stimulanta chiar si pentru copiii sub 1 an. Te poti inspira si din portofoliul brandului Kaloo, asa-numitii „creatori de tandrete”. Echipa si-a dorit sa raspunda nevoii naturale de tandrete, dragoste si confort manifestata de la varste fragede, cu ajutorul unor jucarii moi la atingere, din materiale sigure si de diferite texturi (care ajuta si la dezvoltarea limbajului).

In schimb, copiii cu varsta intre 1 si 3 ani devin mai aventurieri, mai curiosi si mai dornici sa fie deja usor independenti. Prin joaca, acestia vor descoperi numeroase povesti fantastice si isi vor dezvolta nu doar creativitatea si imaginatia, ci si gandirea, concentratia, memoria, reactiile. Jucariile Janod vor fi alegerea perfecta in acest sens, intrucat acestea au la baza 3 aspecte cheie: design, imaginatie si invatare. Jucariile create din lemn sunt variate: jucarii pentru invatare, jucarii tematice/cu rol, puzzle-uri, jucarii de construit, chiar si jucarii de exterior (care il ajuta pe cel mic sa se deplaseze independent si sa-si dezvolte abilitati precum gasirea echilibrului sau ritmul). Si brandul Le Toy Van propune idei magice de cadouri, avand un portofoliu bogat de jucarii din lemn. Micile printese vor fi de-a dreptul incantate de o casuta pentru papusi, in vreme ce domnisorii vor fi neinfricati jucandu-se cu corabia piratilor sau cu garajul pentru pompieri, iar toti copiii vor beneficia in urma includerii unor jucarii educationale de stivuit sau cu cifre sau litere.

Janod propune numeroase jucarii si pentru grupa de varsta 4-7 ani: jucarii care promoveaza miscarea (yoyo-uri, bumerang, mini-rachete pentru tenis), care stimuleaza spiritul creativ (seturi de pictura sau pentru crearea bijuteriilor/agrafelor de par) sau care contribuie la dezvoltarea gandirii (jocuri de strategie sau puzzle-uri). Si in special pentru fetite, iti sugeram sa cercetezi optiunile propuse de brandul de papusi Llorens (primul brand adus in Romania de Elcokids). Create manual, pornind de la valori bazate pe familie si traditie, acestea sunt disponibile in numeroase game, de la papusi nou-nascuti la papusi in tinute moderne; pot ajuta la responsabilizarea copilului, care isi va dori sa „preia” rolul de mama pentru aceste papusi si va imita ce vede la cei mari, dezvoltand astfel diverse abilitati.

Beneficiile jucariilor premium pentru Craciun

Elcokids, din dorinta de a oferi produse durabile, sigure si de calitate superioara celor mici, s-a angajat in alegerea celor mai bune branduri de jucarii premium, potrivite pentru copiii de toate varstele. Cum se remarca acestea fata de jucariile din comert? In primul rand, bifeaza urmatoarele aspecte:

- siguranta: nu prezinta niciun pericol pentru copil, necontinand substante chimice sau metale;

- educatie: stimuleaza gandirea, memorarea, capacitatea de reactie, precum si simturile;

- calitate: sunt create din materiale sigure si durabile, fiind o alegere sustenabila;

- creativitate: sunt „imboldul” de care au nevoie cei mici pentru a-si dezvolta un univers magic bazat pe joaca.

Toate brandurile comercializate in Romania de Elcokids propun jucarii premium de la producatori cu mare renume la nivel mondial, care au obtinut numeroase premii si certificari privind siguranta, designul si calitatea. Astfel, echipa Elcokids le ofera parintilor posibilitatea de a alege jucarii care promoveaza valorile brandului local: integritate, calitate si profesionalism.

Jucariile premium din universul Elcokids sunt si sigure, si rezistente. Majoritatea sunt fabricate din materiale organice sau din lemn si sunt pictate cu vopsea pe baza de apa; nu implica materiale si substante chimice daunatoare, care sa puna in pericol sanatatea celui mic. In plus, 90% dintre acestea sunt lucrate manual, fiind acordata o atentie sporita celor mai mici detalii. Iar gratie materialelor de calitate, rezistente, acestea nu cedeaza de la primele utilizari si reprezinta, astfel, o investitie durabila.

Nu in ultimul cand, jucariile premium sunt ingredientele-cheie pentru „reteta pentru joc” a medicilor pediatri americani. Acestea nu implica miscare sau activitati fara logica, ci actiuni care le stimuleaza copiilor gandirea, creativitatea, logica, reactiile. In plus, nu au un rol bine definit, prin care jucariile „fac totul”, ci le permit celor mici sa se bucure de un joc independent, unde ei detin controlul si creeaza povestea. Sunt esentiale pentru a stimula buna dezvoltare a copiilor inca din primele luni de viata.

Te-am convins, nu? Jucariile premium nu trebuie sa lipseasca de pe lista lui Mos Craciun anul acesta, iar Elcokids este aliatul de care ai nevoie pentru a alege cele mai bune jucarii, potrivite varstei copilului tau. Descopera universul Elcokids si bucura-te de magia Craciunului cu cadouri speciale, care vor captiva si fermeca chiar si cel mai mofturos copil!

FOTO: elcokids.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau