Evenimente

#Festival du Bonheur #experiente culinare #festival #muzica

Concerte in aer liber si preparate pe gustul tuturor la Festival du Bonheur

In perioada 8-11 Iunie, are loc Festivalul du Bonheur – o experienta culinara de neratat pentru cei care iubesc gastronomia. Timp de patru zile, in ParkLake Garden, iesirea spre parcul Titan, vei putea sa savurezi cele mai delicioase preparare si sa te distrezi alaturi de Macanache si Bitza, care vor intregi atmosfera de festival cu concerte live.

Vino sa descoperi cele mai gustoase preparate

Festivalul va oferi vizitatorilor o varietate de produse culinare, toate pregatite special pentru a celebra o adevarata sarbatoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogosi se vor afla in meniurile care promit sa impresioneze. Responsabili cu tentatiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogosi Bune, Roll, Synergia si Za German.

Programul incepe de joi si se termina duminica dupa cum urmeaza: Joi si vineri 8-9 Iunie, intre orele 16:00 – 22:00, sambata, 10 Iunie si duminica, 11 Iunie, intre 11:00 – 23:00. Concertele vor avea loc in zilele de sambata si duminica, in intervalul 20:30 – 21:30. Bitza va face show sambata, iar Macanache va incheia, duminica, o editie de Festival du Bonheur care se anunta inedita.

Intrarea este libera.

Surprize pentru cei mici in zona Main Square

Si cum luna Iunie este totusi despre copii si copilarie, in Main Square am pregatit surprize si evenimente pentru cei mici alaturi de prietenii de la LEGO.

Astfel, in zilele de 10 si 11 iunie, intre orele 12:00 – 20:00, cei mici sunt asteptati in #ParkLake, Main Square, la un eveniment special: Insula creativitatii LEGO®! Evenimentul reuneste cele mai indragite jocuri: LEGO® DUPLO®, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® NINJAGO™ si LEGO Classic.  

Dupa ce isi vor primi pasaportul de acces, copiii de peste 5 ani vor putea sa creeze cele mai inedite constructii cu ajutorul caramizilor disponibile in zona aleasa. In fiecare ora se vor expune constructiile realizate in zona denumita Insula Creativitatii si se vor trage la sorti cate trei castigatori. Acestia vor primi seturi LEGO, in cadrul unei ceremonii speciale. Toti participantii vor fi recompensati pe loc cu diplome de participare si mici cadouri! 

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet, gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea