Evenimente

#expozitie #cosmobeautyEXPO

Peste 300 de branduri beauty participa la principalul targ al industriei frumusetii, Cosmobeauty EXPO 2023

Cosmobeauty Expo 2023 – cel mai mare targ cu vanzare al industriei frumusetii din Romania, se va desfasura in perioada 23-25 iunie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.  Peste 300 de branduri beauty vor participa la cea de a 15-a editie a targului si peste 100 de firme vor expune produse de cosmetica faciala si corporala, machiaj, coafura, frizerie, manichiura-pedichiura, dermopigmentare, echipamente de slabit, anti-aging si vor prezenta oferte educationale sau programe de reconversie in domeniul infrumusetarii.

COSMOBEAUTY EXPO 2023, EDITIA #15

Programul de vizitare a targului este vineri – sambata – duminica (23-24-25 iunie) de la 10:00 la 18:00. Peste 5.000 mp de standuri expozitionale cu vanzare si peste 320 de branduri beauty & health participa la targ. Un eveniment impresionant si interactiv pe a carui scena care se deruleaza in paralel cu targul, vor avea loc zeci de prezentari, show-uri si seminarii de specialitate pentru specialisti, dar si pentru publicul larg, pasionat de frumusete.

Ce inseamna Cosmobeauty pentru Industria Beauty din Romania?

"Este mai mult decat o expozitie cu vanzare in care sute de branduri isi prezinta anual produsele, echipamentele sau serviciile ! Targul Cosmobeauty Expo – ii conecteaza pe toti cei care activeaza in domeniul infrumusetarii, indiferent ca vorbim despre distribuitori, asociatii, scoli de profil si consumatori. Sunt 3 zile de targ cu vanzare, 3 zile pline, de la ora 10:00 la 18:00, de pe 23 pe 25 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar accesul vizitatorilor este gratuit. E un eveniment impresionant la care participa numele cele mai mari din industria beauty din Romania ! Punctam cateva dintre evenimentele care vor avea loc pe scena Cosmobeauty in perioada 23-25 iunie 2023, pe langa prezentari de trenduri, show-uri si noi produse: Gala Premiilor Industriei de Infrumusetare din Romania – vineri, 23 iunie, HairExperts Meet-up - unde se intalnesc top expertii care fac parte din programul The Hair Festival - un eveniment de global hair education destinat tuturor profesionistilor romani care isi doresc sa practice aceasta profesie la nivel de excelenta. Apoi, Professsional Beauty Influencer Awards (PBIA)– eveniment organizat de PADIR - Patronatul Antreprenorilor din Industria de Infrumusetare din Romania si Cosmobeauty, sambata, 24 iunie, unde ii aplaudam la scena deschisa pe cei mai buni specialisti si totodata pe cei care s-au dovedit a fi reali influenceri beauty. Si tot pe 24 iunie va avea loc si Cosmessencia, editia a 2-a – conferinta dedicata cosmetologiei si trendurilor, dar si multe alte manifestari legate de infrumusetare si lifestyle." - Isabela Vasile, CEO&Founder Cosmobeauty EXPO

Timp de 3 zile sunteti invitati intr-o calatorie multi-senzoriala care va va dezvalui evolutia viitoare a industriei frumusetii din Romania! Mai multe detalii pe: https://cosmobeauty.ro/

Intrarea este gratuita.

Evenimentul este organizat de Rouge Media, jucatorul cel mai dinamic din piata de evenimente profesionale beauty & wellbeing.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea