Evenimente

#PickTwo Studio #romanian design week

PickTwo Studio la Romanian Design Week #11

A 11-a editie a Romanian Design Week a inceput in aceasta saptamana. In cadrul festivalului de anul acesta vor fi expuse peste 160 de proiecte de arhitectura si design, in timp ce alte 100 de evenimente vor avea loc in tot Bucurestiul.

Sub tema „Connections”, editia de anul acesta se concentreaza pe crearea de conexiuni intre industriile creative locale dar si pe conectarea publicului larg cu cele mai recente si inovatoare proiecte locale de arhitectura si design.

PickTwo Studio - este  studioul de design interior care creeaza solutii personalizate pentru spatii de birouri, retail si Horeca si participa anul acesta la RDW sectiunea Design GO! cu un proiect inedit realizat in colaborare cu Poke House.

Detalii despre eveniment

16 - 28 MAI | Expozitie

16 - 28 MAI | 11:00 - 21:00 | Program de vizita

Locatia - Poke House, Strada Ion Brezoianu 24

RDW Design GO! cuprinde un program divers de discutii, expozitii, workshop-uri si ateliere deschise, destinate atat publicului larg consumator de design, cat si profesionistilor.  Evenimentul are loc in tot orasul Bucuresti , in perioada 12 - 28 mai.

Expozitia HowAI aduce impreuna Inteligenta Artificiala cu artisti si artizani locali prin proiectarea unor obiecte cu ajutorul AI si apoi transpunerea lor in forma fizica. Aceste obiecte sunt inspirate din universul californian al Poke House. Pick Two este primul studio de arhitectura si design care a introdus AI in munca lor de zi de zi.

Lucrarile realizate in cadrul expozitiei sunt:

1. Monkey in the Urban Jungle - Midjourney x Kaedim x Sebastian Comanescu

Un corp de iluminat schitat cu ajutorul Midjourney, transpus in 3D cu ajutorul Kaedim (intr-o forma incipienta) si apoi pregatit pentru printare 3D si asamblat de catre Sebastien Koma

2. Poke Bowls - Midjourney x Victoria Finala

O colectie de obiecte ceramice inspirate din traditionalul Poke Bowl californian, realizate manual de Victoria Finala

3. Distopian Californian - Midjourney x Robert Obert

O colectie de tablouri ce prezinta un univers californian distopic. Imaginile initiale au fost generate cu ajutorul Midjourney, iar apoi Robert Obert a desenat si editat digital pentru a introduce personaje din universul sau creativ in acest scenariu post-apocaliptic.

4. Web Surfing - Midjourney x Letinu Filip

Un obiect reprezentativ al universului californian, transformat in piesa de arta cu ajutorul stickerelor generate de Midjourney.

Tot procesul a fost filmat si montat intr-un scurt material video care si-a dorit sa surprinda modul in care designerii au explorat AI si felul cum l-au folosit pentru a imbunatati procesul de design, de la generarea de idei la productia finala.

Produsele finale sunt expuse intr-un corner special amenajat la Poke House.

Misiunea PickTwo este de a gasi un concept diferit, unic pentru fiecare proiect in parte care se regaseste aici. Echipa Pick Two si-a dorit sa inspire utilizatorii sa devina parte din lumea pe care acestia o creeaza, de data aceasta impreuna cu artistii colaboratori.

PickTwo Studio s-a alaturat si Noptii Studiourilor de Arhitectura

Noaptea Studiourilor de Arhitectura este un format original Romanian Design Week si va avea loc joi, 25 mai. Timp de o seara, 17 studiouri de arhitectura din Bucuresti impreuna cu PickTwo isi deschid birourile si spatiile de lucru pentru colegi, prieteni si publicul larg, intr-o initiativa de prezentare a celor mai recente proiecte ale lor, dar si de socializare.

Intr-o cladire Art Deco, aflata pe strada Polona si proiectata de arhitectul Jean Monda, echipa Picktwo Studio va asteapta pe cei care vor sa le treceti pragul la o seara de chill lounge unde muzica se va imbina frumos cu design-ul. Aici puteti cunoaste designerii din echipa PickTwo si proiectele lor.

Unde - Str. Polona, nr. 103

Party mai precis - #Neon Party - 25 mai

Partenerii Pick Two -  PAB GROU,  Fitout Division, Almalux Lighting, Gineta Design, Sensio Concept, Roberto Rossi - Green Lifestyle si KEMROM.

Un proiect singular de tip office decoration la RDW. Biroul din viitor. Ogre. 

La expozitia RDW poate fi vizitat si un alt proiect realizat de echipa PickTwo Studio anul trecut si care este unul foarte special - Cladirea de birouri Ogre.

Acest proiect reflecta viziunea echipei PickTwo despre birourile de business actuale, moderne care ilustreaza transformarile urbane si care rezoneaza in acelasi timp cu oamenii care le folosesc. In cazul de fata - Ogre, un startup romanesc care crede ca stiinta datelor si inteligenta artificiala vor modela viitorul industriei energetice.

Biroul din viitor, cum il numeste echipa, arata viziunea despre un birou al anului 2030.

Echipa PickTwo creaza de fiecare data o poveste imersiva si creioneaza un design unic cu focus pe nevoile clientilor si experientele lor zilnice. Acest proiect de design personalizat este singurul proiect de tip office inclus in expozitia de anul acesta. Puteti viziona cateva  imagini aici, care speram ca va vor induce dorinta de a vizita acest birou dinamic si futurist. Cladirea este noua si moderna iar designul spectaculos.

https://picktwo.ro/work/ogre-office/

„Pentru noi este o mare bucurie sa participam la RDW cu cel putin un proiect deosebit  care ilustreaza evolutia noastra in gandire si practica, utilizarea de noi unelte avansate AI pentru a facilita procesul de design modern precum si colaborarea cu artisti artizani care aduce originalitate si unicitate lucrarilor.

Va asteptam sa vizitati expozitia noastra de la Poke House, proiectul Ogre Offices si sa participati alaturi de noi la petrecerea ¨Neon party„ - ne-au declarat partenerii fondatori ai studioului PickTwo - Sebastian Mindroiu si Radu Calin.

Detalii despre toate proiectele Pick Two studio prezente la RDW se gasesc pe canalele de comunicare Pick Two Studio www.picktwo.ro si pe pagina de Facebook a studioului si a evenimentului PickTwo | HowAI.

FOTO: picktwo.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea