Evenimente

#pasionati design interior #workshopuri #design interior #conferinte

BIFE-SIM 2022: conferinte si workshop-uri gratuite dedicate pasionatilor de design interior

In perioada 22-25 Septembrie 2022 va avea loc BIFE-SIM la Romexpo, iar Atelierele ILBAH va organiza o serie de conferinte si workshop-uri gratuite pentru pasionatii de Design Interior, in domeniul amenajarii locuintei, tendintele momentului, folosirea aranjamentelor florale pentru infrumusetarea spatiului si folosirea programelor de vizualizari arhitecturale.

Pasionatii de Design Interior sunt invitati sa descopere aceasta frumoasa lume, printr-o serie de conferinte si workshop-uri practice. Participarea la acestea este gratuita, in urma unei inscrieri. Trainerii Atelierele ILBAH iti vor prezenta ce inseamna, cu adevarat, design-ul de interior.

Conferinta Arta de a trai in armonie cu spatiul tau. Vacanta la tine acasa!, sustinuta de catre Arh. Miruna Ardelean, trainer Atelierele ILBAH, va prezenta solutii moderne in amenajarea unei locuinte, modalitati prin care aceasta se transforma in mai mult decat un simplu spatiu de locuit: un spatiu in armonie cu persoana care il locuieste. Conferinta va avea loc Sambata, 24 Septembrie 2022, de la ora 10:00, in Pavilionul B3 al Romexpo, sala Madgearu.

In plus, Atelierele ILBAH organizeaza si o serie de workshop-uri practice, in Pavilionul B2. Vor fi workshop-uri de interes pentru pasionatii designului de interior, dar si de aranjamente florale si vizualizari arhitecturale:

  • Amenajeaza-ti singur casa!, workshop de Design Interior sustinut de Arh. Roberta Ciorzan;
  • Reguli de proiectare a bucatariei. Despre iluminat si culoare, workshop sustinut de Arh. Roberta Ciorzan;
  • Before&After. Cum transformam o incapere utilizand elemente de decor cheie, workshop sustinut de Arh. Alexandra Coman.
  • Elemente de decor pentru acasa, workshop de Aranjamente florale sustinut de Tina Pipos
  • Arta subtila a toamnei, workshop de Aranjamente florale sustinut de Anne Marie Popa
  • Vizualizari arhitecturale. Introducere in programul 3ds Max, workshop sustinut de Meanji Varzeghani;
  • Randari 3D. Introducere in programul SketchUp, workshop sustinut de Ciprian Vlaicu.

Atelierele ILBAH va asteapta cu entuziasm la BIFE-SIM 2022, in perioada 22-25 Septembrie 2022, la Romexpo. Daca esti pasionat de Designul de Interior, participa la unul dintre workshop-urile din domeniul, si fa o vizita la standul Atelierele ILBAH pentru mai multe surprize! Pentru mai multe informatii despre workshop-uri si inscrierea la acestea, vizitati site-ul Atelierele ILBAH.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea