Evenimente

#taitiei asiatici #zoodlz #calatorie culinara #noodles

Aventura gustului e aici! Calatoreste in Asia cu ajutorul Noodlz

Voie buna, distractie si o calatorie culinara desavarsita - acestea au fost ingredientele la lansarea primului magazin Noodlz in Romania, in Plaza Romania din Bucuresti.

 

Restaurantul se evidentieaza printr-un design aparte, cu accente de portocaliu si turcoaz, iar noua locatie iti fura privirea imediat si te castiga dupa ce gusti din preparatele pline de savoare, imprumutand din gustul autentic asiatic, cu influente din bucataria japoneza.

La evenimentul de lansare de vineri, gazduit de Diana Munteanu, au luat parte jurnalisti, vedete printre care Adina Halas si Maria Andrei, dar si influenceri precum Lorena Visan, Flavia Barbu & Mihai Mercea.

Acestia si-au invitat comunitatea sa participle alaturi de ei la lansarea noului restaurant si sa isi creeze propria aventura culinara.

”Ne bucuram nespus ca am avut alaturi de noi atat de multi prieteni. Conceptul de Noodlz a luat nastere din dragoste pentru mancare, din dorinta de a oferi un spectacol culinar si nenumarate aventuri gastronomic gurmanzilor adevarati. Promitem ca aventura Noodlz o sa fie din ce in ce mai provocatoare si punem la cale surprize care mai de care mai delicioase” – a spus Diana Cojocareanu, Manager Marketing Noodlz.

Conceptul a luat nastere din dragostea pentru mancare si din dorinta de oferi clientului ocazia de a isi creea propriul meniu , #youchooz #wecook. De cate ori nu v-ati dorit sa va pregatiti propria cutie de noodles cu ingredientele iubite?

Acum aveti oportunitatea pentru ca Noodlz este pentru aventurieri, pentru cei care au curaj si care indraznesc sa construiasca cel mai bun mix posibil.

Create your Own Noodlz

Este o provocare pe care Noodlz o pune fiecarui foodie care isi doreste sa construiasca propria aventura culinara. De la selectat tipul de noodles, la topping, mixul favorit de legume si la final, sosul preferat – tu vino doar cu inspiratia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea