Dieta si nutritie

#branza proaspata #slabit #dieta

Vrei sa slabesti rapid? Branza proaspata te ajuta. Secretul dezvaluit de nutritionisti

 

Branza cu rosii este un adevarat deliciu. Stiai insa ca acest preparat pe care il consumam des, la micul dejun, te ajuta sa slabesti? Potrivit nutritionistilor, branza proaspata este ideala pentru persoanele care doresc sa slabeasca rapid.

“Cu branza proaspata se slabeste mult si repede

Pe vremuri, daca faceai hepatita sau erai in convalescenta dupa vreo boala grava, ti se recomanda o dieta bazata pe branza de vaci si carne fiarta. Acestea erau alimentele usor de digerat, dar care ajutau si la refacerea organismului. “Celebra” branza de vaci a ajuns sa fie sinonimul alimentatiei dietetice si chiar e campioana cand vine vorba de slabit.

Cand spunem “branza de vaci” ne referim la branza proaspata, daca suntem romani, sau la cottage cheese (perle de branza), daca suntem englezi. Si chiar ei, cercetatori englezi, au ajuns la concluzia ca folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte batut, branza proaspata, urda) creste cu 30% randamentul curei de slabire.

Studiul facut pe 2 grupuri de persoane cu dieta identica din punct de vedere al numarului de calorii, a aratat o pierdere in greutate superioara in cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datoreaza continutului de calciu si proteine din lapte.

Asa ca de maine, daca vreti sa slabiti, va recomand branza proaspata cu bastonase de legume- fara limita de cantitate- indiferent ce continut de grasime are sau care e brandul de la care provine”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului