Dieta si nutritie

#slabit #dieta

Uimitor! A slabit 125 de kilograme fara operatie. Ce a facut pentru a realiza acest lucru

La varsta de 35 de ani si cantarind 181 de kilograme, viitorul parea sumbru pentru aceasta femeie. Avea impresia ca nu va mai trai pana la varsta de 40 de ani din cauza obezitatii sale. Cu toate acestea, a decis ca trebuie sa ia masuri si miracolul s-a intamplat.

Emma abia putea sa mearga, iar atunci cand urca in masina, nu putea sa-si puna centura de siguranta, deoarece aceasta nu ii cuprindea corpul. Desi medicul i-a recomandat montarea unui inel gastric, ea a ales sa incerce sa slabeasca in mod natural. Dupa doi ani, a reusit sa slabeasca de la 125 de kilograme la 57 kilograme, adoptand un stil de viata sanatos.

Inainte, Emma sarea peste micul dejun si manca in timpul pranzului alimente nesanatoase, cum ar fi carnati, branza si chipsuri. Cina consta din pui si orez, urmata de desert cu multa ciocolata, conform healthyfoodhouse.com. Dupa ce a luat decizia de a schimba stilul de viata, Emma a inceput sa manance cereale cu lapte la micul dejun si sa se concentreze pe sandvisuri cu ton si paine neagra la pranz. La cina, servea peste fiert cu legume.

De asemenea, ea a renuntat la ciocolata in favoarea fructelor, cum ar fi mere, pere, capsuni si portocale. In plus, a inceput sa faca sport regulat, cum ar fi alergarea si mersul cu bicicleta. Dupa o luna de consecventa in urmarea acestui regim, a slabit sase kilograme. Totusi, dupa doi ani, rezultatele ei au impresionat pe toata lumea. La 57 de kilograme, Emma era o persoana cu totul diferita, mai optimista si mai increzatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare