Dieta si nutritie

#apa #dieta #dieta si nutritie #consum apa #diata cu apa

Slabeste cu apa! Iata cum poti topi rapid kilogramele!

Suntem 70 la suta apa si nu trebuie sa uitam nicio clipa sa ne hidratam pentru a pastra echibrul. In plus, un corp hidratat va reusi sa elimine rapid toxinele, astfel incat sa fii sanatoasa si mereu frumoasa. Iata cum functioneaza dieta cu apa si cum poti slabi 8-9 kilograme in trei saptamani.

Ce trebuie sa faci

Bea 10 pahare de apa pe zi. Asta inseamna in jur de doi litri si jumatate de apa. Nu te gandi ca trebuie sa dai toata cantitatea odata pe gat. Incepe inca de dimineata, de cand te trezesti, sa bei inghitituri mici. Primul pahar poate fi cu apa calduta si cu cateva felii de lamaie pentru a-ti detoxifia organismul.

Fa-ti un obicei din a lua cate o gura de apa la fiecare cinci minute, chiar si atunci cand nu iti este sete. Bea ultimul pahar cu apa cu o ora inainte de culcare, pentru a nu risca sa te duci toata noaptea la baie.

Renunta definitiv la bauturi alcoolice sau acidulate, chiar si la apa minerala. Singurele bauturi pe care le poti consuma in afara de apa sunt ceaiul verde si limonada neindulcita.

Cum functioneaza

Oricat ti s-ar parea de greu, este cea mai simpla si mai ieftina metoda cu putinta pentru slabi si a fi in forma. Nu trebuie sa calculezi calorii sau sa iti faci liste interminabile cu alimente permise si nepermise. E drept ca nu trebuie sa exagerezi cu dulciurile, dar un regim alimentar echilibrat nu va impiedica obtinerea unor rezultate spectaculoase intr-un timp foarte rapid. Un truc pentru a manca mai putin este ca inainte de masa sa bei un pahar cu apa.

Incearca sa bei din cand in cand apa rece, pentru ca ea va accelera metabolismul, organismul facand un efort consistent pentru a incalzi apa, arzand astfel o parte din calorii.

  1. Trebuie sa stii ca atunci cand bei suficienta apa, pielea capata un aspect mai frumos, mai luminos, celulita se reduce si dispare constipatia. In plus, atunci cand bei multa apa, nu ii vei lasa organismului posibilitatea sa depoziteze usor grasimea, iar pofta de mancare se va reduce.

Totusi, nu inlocui mesele principale cu apa! In plus, trebuie sa stii ca dieta cu apa nu functioneaza daca nu este combinata cu un consum crescut de fructe si legume. Ca sa eviti retentia de apa in organism, limiteaza consumul de sare.

Vestea cea buna

Potrivit nutritionistilor, daca respecti toate aceste reguli, ai mari sanse sa slabesti pana la 9 kilograme nu numai trei saptamani! Asta daca efortul tau este combinat cu exercitii fizice regulate.

Sursa foto: en.paperblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului