Dieta si nutritie

#luminita anghel #slabit #dieta

Secretul Luminitei Anghel. Cum a reusit sa slabeasca 10 kilograme

 

Luminita Anghel a trecut prin schimbari fizice impresionante de-a lungul anilor, iar acum se mandreste cu o silueta de invidiat.

Cantareata a dezvaluit recent cum a reusit sa slabeasca si, pe langa sport, Luminita Anghel are si un regim alimentar riguros, adoptat de multe vedete de la noi.

”Zilnic fac sport, outdoor, sport stradal, se cheama mers sportiv, un fel de maraton, dar mai simplu, pentru necunoscatori. Mers rapid cu alergare pe intoarcerile pe strazi – 10 km pe zi. Am niste fete care m-au atras in aceasta nebunie, suntem o gasca de gagici care facem acest sport. Ele implinesc 2 ani in octombrie, eu fac un an si 6 luni acum. Tin celebrul fasting, adica mancat dupa 18 ore micul dejun, 4 ore distanta intre micul dejun si pranz minim si ultima masa la 5 dupa amiaza. Prin aceasta metoda slabesc vedetele la Hollywood pentru rolurile lor, a fost probata, este de succes si recunosc ca si pe mine a functionat fantastic. Am slabit 10 kg din momentul in care am inceput. Anul trecut in luna mai aveam 63 kg, iar acum am 53 kg. Este stilul meu de viata sa fac miscare”, a spus Luminita Anghel, potrivit Unica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului