Dieta si nutritie

#cum a slabit elena merisoreanu #dieta elena merisoreanu # alimente elena merisoreanu #meniu elena merisoreanu #Elena Merisoreanu

Cum a slabit Elena Merisoreanu 5 kg. A dezvaluit ce mananca. Care sunt alimentele care nu ii lipsesc din meniu

Elena Merisoreanu a slabit 5 kg dupa ce medicii i-au recomandat sa scape de cel putin 15 kg. Pentru a-si imbunatati starea de sanatate artista a decis sa adopte un stil de viata sanatos pentru a pierde in greutate.

Cu ajutorul dietei, artista a reusit sa ajunga de la 80 de kg, la 75 de kg intr-un timp destul de scurt. Aceasta a eliminat complet din alimentatie produsele fainoase si pe cele de panificatie, dar si mancarurile grase.

Cum a slabit Elena Merisoreanu 5 kg. A dezvaluit meniul complet. Care sunt alimentele care nu ii lipsesc din meniu  

Elena Merisoneanu a reusit sa slabeasca 5 kg apeland la alimente sanatoase. Aceasta consuma carne de pui, dar mai ales de peste, de trei-patru ori pe saptamana. 

“Am mai slabit vreo 5 kilograme. Eu nu eram obeza, Doamne iarta-ma, aveam 80 de kilograme, acum am 75, sunt bine. Mai trebuie sa slabeasc, dar de la o varsta e foarte greu. La 75 de ani nu prea mai poti sa slabesti. Mananc rational, am exclus painea, fainoasele, eu trebuie sa mananc macar de 3-4 ori pe saptamana carne, mananc peste foarte mult”, a spus Elena Merisoreanu pentru Spynews.ro.

Meniul acesteia se bazeaza, in special, pe fructe si legume, pe care le consuma la fiecare masa in cantitati mari.

“Am renuntat la mancarea grea. Mai putina carne, mai multe legume si fructe. Mananc zarzavaturi, salate, ciorba de loboda, pe care stiu sa o prepar foarte bine, dar si macris. Ne place foarte mult macrisul si in aceeasi masura si urzicile. Adaug la dieta si miscarea. Am o curte imensa si zilnic fac pasi, ma plimb”, a mai spus artista pentru sursa citata.

FOTO: spectacola.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului