Dieta si nutritie

#fosta iubita #mihai traistariu #slabit

Cum a slabit, de fapt, Mihai Traistariu. Ce a aflat de la o fosta iubita

Mihai Traistariu s-a ingrasat 20 de kilograme in timpul pandemiei, insa s-a decis sa slabeasca si sa ajunga la forma pe care si-o doreste. Artistul spera sa ajunga la 58 de kilograme, insa nu a recurs, pana acum, la vreo dieta, preferand alta metoda.

 

Mihai Traistariu a marturisit ca nu are rabdare sa slabeasca prin diete, astfel ca a preluat o metoda nu tocmai sanatoasa de la o fosta iubita. In acest moment, starul are 62 de kilograme, insa si-a propus sa mai dea jos cateva.

„M-am apucat de slabit. Am inceput sa fac sala. Cam sase zile nu am mancat nimic, am baut doar apa, dar acum mananc o masa pe zi. Am avut o iubita care slabea doar prin infometare si am tinut minte de la ea. Altfel nu aveam rabdare sa slabesc prin diete. Iata ca in trei luni am slabit 10 kilograme, dar tot mai am putina burtica. Am 62 de kilograme si vreau sa ajung la 58, deci mai trebuie sa slabesc patru kilograme” a spus artistul pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului