Dieta si nutritie

# arnica slabire #ceai arnica

Ceaiul de arnica: cum te ajuta sa slabesti

Ceaiul de arnica este recomandat pentru a pierde in greutate si pentru a obtine un abdomen plat. Are numeroase beneficii pentru sanatate si este un aliat bun pentru eliminarea grasimii din zona abdominala.

Ce este arnica?

Planta arnica este originară din Europa și a fost folosită mult timp pentru a trata unele dureri la nivelul gurii și gâtului. Este un bun antiinflamator și este foarte recomandat să o utilizezi după interventii chirurgicale, deoarece este folosită pentru a opri sângerarea si pentru a vindeca ranile.
Cu toate acestea, în ciuda multiplelor beneficii care pot fi obținute de la această plantă, utilizarea ei frecventă nu este recomandată, deoarece poate deveni toxică dacă este consumată în cantități mari, deci utilizarea acesteia trebuie să fie moderată.

Cum te ajuta arnica sa slabesti

Deoarece favorizează tranzitul intestinal și digestia, este, de asemenea, un excelent antiinflamator; Ceaiul de Arnica este recomandat in diete si ajuta la reducerea excesului de grasime abdominala. Este recomandat sa il bei dimineata pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Pentru a-l pregăti trebuie doar să adăugați un pumn de arnica într-un litru de apă și să îl fierbeți timp de 10 minute, îl puteți bea cu puțină miere sau o felie de lămâie sau dacă doriți să tratați orice afecțiune a pielii, aplicați-l pe zona afectată.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare