Dieta si nutritie

# anamaria prodan dieta #anamaria prodan

Cum a slabit Anamaria Prodan 17 kilograme

Anamaria Prodan arata spectaculos. Impresara de fotbal a reusit sa scape de 17 kilograme in doar cateva luni, dupa ce a tinut o dieta lichida. Vedeta a renuntat la mancare si a baut doar sucuri pe care le-a facut la blender.

"Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider', a declarat Anamaria Prodan intr-o emisiune de televiziune.

Cum s-a mentinut dupa ce a slabit

Pentru a se mentine la 55 de kilograme, Anamaria Prodan a avut grija sa adopte o alimentatie sanatoasa.

„Am fost destul de atenta cu alimentatia. Mi-am dorit sa slabesc, sa ma simt bine, dar am avut grija sa nu exagerez cu chestii nesanatoase. Am mâncat salate de castraveti si peste cam o data pe zi, am avut grija sa consum în jur de trei litri de apa, iar miscarea a avut un rol esential. Mi-am facut timp sa ajung la sala de câteva ori pe saptamâna, desi am un program destul de aglomerat. Bineînteles, procedurile si tratamentele corporale au avut si ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporala cu aparate de ultima ora au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare