Dieta si nutritie

#probleme mancat emotional #mancat emotional

Ce problema ascunde mancatul emotional, de fapt: „Este dovada ca suntem nesatisfacuti”

Mancatul emotional ascunde o lipsa de iubire, prin care oamenii arata ca nu primesc suficienta atentie si afectiune, dupa cum a dezvaluit Mihaela Bilic. Astfel, celebrul nutritionist a lansat o noua carte prin care isi doreste ca oamenii sa nu isi mai judece corpul aspru, sa nu se mai compare cu altii si sa se iubeasca asa cum sunt.

“Mancatul emotional nu ascunde o lipsa de vointa, ci o lipsa de iubire. Este dovada ca suntem nesatisfacuti, ca nu primim suficienta atentie si afectiune, ca suntem nefericiti, singuri si tristi. Si, ca si cum asta nu ar fi de ajuns, ne mai si invinovatim ca nu dam dovada de tarie de caracter si vointa ca sa rezistam ispitelor alimentare. Cand, de fapt, mancarea este singura alinare pe care acest corp „rau iubit” o mai primeste!

Asadar, de cate ori va dati seama ca mancati fara sa va fie foame, intrebati-va ce va lipseste, ce v-ati dori cu adevarat.

Imi doresc ca noua mea carte „Foamea sufletului” sa va ajute sa nu va mai judecati corpul atat de aspru, sa nu va mai masurati, sa nu va mai comparati si sa luati ce e mai bun din viata! De abia astept sa iasa din tipar si sa ajunga la cat mai multi dintre voi! A mai ramas o singura zi!”, a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului