Dieta si nutritie

#carmen tanase #slabit #dieta

Ce dieta a descoperit Carmen Tanase. Asa a slabit 10 kilograme in 2 luni

 

Carmen Tanase este mereu intr-o forma de zile mari, fiecare aparitie a sa fiind impecabila. Cu toate acestea, actrita a recunoscut ca a tinut numeroase diete pana acum, incercand o multime de trucuri pentru a slabi, chiar daca nu a avut niciodata o problema cu greutatea. Totusi, se pare ca dieta Nupo a ajutat-o sa ajunga unde isi doreste.

„Ai un shaker, un pahar asa cu o biluta inauntru si astea sunt si sarate si dulci. De exemplu, ai si omleta, ai deserturi, ei cereale cu mar si scortisoara pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, daca mie imi zice sa nu mai beau cafea, la mine e o problema. (…)

Deci iti da absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdaresti nicio farfurie prin casa, nu mai trebuie sa speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred ca am dat 10 kile jos”, a spus vedeta, potrivit Playtech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare