Dieta si nutritie

#secret silueta mihaela bilic #silueta #mihaela bilic

Care este secretul Mihaelei Bilic. Cum se mentine in forma de ani de zile

Mihaela Bilic nu doar ca ajuta oamenii de ani de zile atunci cand vine vorba despre o nutritie corecta, ci si se mentine intr-o forma de zile mari. Vedeta a dezvaluit care sunt secretele sale pentru a avea o forma de invidiat.

„Eu oricum mananc o data pe zi de mai bine de 10 ani, inainte sa se inventeze aceasta notiune de intermittent fasting, pentru simplul fapt ca bugetul meu de calorii e mic si nu am cum sa-l mai cheltuiesc pe doua mese. Dar lucrul acesta, fiecare isi gaseste ritmul in functie de activitate.

Eu nu sunt o persoana matinala, nu imi este niciodata foame dimineata, deci sar fara nicio problema peste micul dejun. Si atunci probabil ca la pranz mananc o supa sau un iaurt si am o masa seara si functioneaza foarte bine. Sunt persoane care mananca o data in zi de cand se stiu si nu tin post intermittent, ci efectiv este un ritm de alimentatie care te ajuta sa iti mentii silueta.”, a spus Mihaela Bilic pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare