Dieta si nutritie

#silueta andra gogan # andra gogan

Andra Gogan a dat cartile pe fata! Cum reuseste sa se mentina slaba si cat masoara in mijloc

Andra Gogan este adorata de copiii din toata tara, facandu-se cunoscuta in mediul online, dar si datorita talentului sau, sustinand concerte numeroase. Multi au observat ca influencerita are o talie de viespe si o silueta de invidiat, astfel ca aceasta s-a decis sa isi spuna toate secretele, marturisind ca se tine departe de micile placeri culinare care nu ii fac asa de bine.

“Sa stii ca mai am de facut niste abdomene pentru a avea corpul cum trebuie! Cred ca am 60. Este bine! Nu stiu daca am in toate zonele cum trebuie, (n.r. 90-60-90) dar sigur la abdomen este cum trebuie! “Fac mult dans. Dansez cu copiii la Academie si mananc foarte sanatos. Nu beau suc, incerc sa evit zaharul cat pot si nu mananc fast-food decat foarte rar. Cam asta este. Este foarte important sa mancam sanatos pentru corp, fata, ten. Ideea este sa nu mancam in exces aceste lucruri. Merg acum la cinema, o sa beau suc, nu merg floricelele fara. Dar, in general, nu beau suc niciodata. Ma doare burta, atunci cand stric rutina sanatoasa, simt in corpul meu ca nu este OK. Incerc sa ma mentin la un nivel sanatos.”, a spus Andra Gogan pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului