Dieta si nutritie

# adelina pestritu diete #dieta dukan #adelina pestritu

Adelina Pestritu despre dieta Dukan: "Mi-am obosit ficatul ingrozitor, ma simteam obosita"

 

Adelina Pestritu are o silueta de invidiat la 8 luni de la nastere. Ca sa scape de cele 14 kilogramele acumulate in perioada sarcinii, ea a avut o dieta echilibrata si a facut si sport. Fosta prezentatoare a spus ca, de-a lungul timpului, a incercat mai multe diete, iar unele dintre ele i-au facut mult rau.

Este vorba despre dieta Dukan, raspandita in toata lumea si despre care vedeta sustine ca nu a dat rezultatele pe care ea le astepta, ba din contra, se simtea si foarte rau.

"Imi amintesc ca in urma cu vreo sapte, opt ani am tinut dieta Dukan. A dat rezultate, dar in prima saptamana am consumat numai carne. Practic, mi-am obosit ficatul ingrozitor, ma simteam obosita, nu aveam chef de nimic, nu aveam vlaga.

Pentru cei care nu stiu ce presupune aceasta dieta: prima perioada se numeste perioada de "atac," in care mananci doar carne, dupa care introduci si alte elemente. O zi mananci doar carne, o zi carne cu salata si tot asa. Innebunesti mancand carne si nu e chiar ok. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa iti faci o dieta in functie de cum raspunde corpul tau si cum ai inteles tu ca lucreaza el. Eu am inteles mesajele pe care mi se transmite corpul meu si tot ceea ce fac e sa fiu atenta la cerintele si necesitasile lui," a declarat Adelina Pestritu, potrivit viva.ro

Dupa nastere, Adelina Pestritu a incercat mai multe diete, dar nu a fost multumita si a inventat propria dieta, "fix de nevoie." Aceasta se numeste somodieta si este bazata pe consumul de somon.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dieta-nutritie

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare