Cumpararea unei locuinte

#asigurare facultativa #asigurare locuinta

Asigurarea facultativa pentru locuinta: Ce este si ce avantaje aduce?

Locuinta ta nu este doar o casa, este locul pe care cei mici il numesc acasa, locul unde te reunesti cu familia si prietenii, chiar si locul de unde muncesti. Poate crezi ca nu se poate intampla nimic cu casa ta, insa neprevazutul apare cand te astepti mai putin.

De aceea, este bine sa fii asigurat. Spre deosebire de asigurarea obligatorie a locuintei PAD, asigurarea facultativa a locuintei vine cu o multime de avantaje:

#1.  Asigurare pentru daunele produse de fenomene meteo

Natura, pe cat este de incantatoare, pe atat este de capricioasa. Nu putem stii niciodata cand vor avea loc fenomene meteo extreme ce pot cauza daune considerabile In astfel de situatii asigurarea facultativa a locuintei are grija de casa ta si iti protejeaza investitia. 

#2. Spre deosebire de asigurarea obligatorie, cea facultativa te protejeaza de toate riscurile

De la incendiu, explozie, fenomene meteo sau calamitati naturale, pana la furt si acte de talharie, vandalism, daune provocate de animale sau inundatie de la apa de conducta, de la vecini si de la instalatiile interioare, asigurarea facultativa pentru locuinta poate acoperi toate aceste riscuri.

#3. Asigurarea facultativa a  locuintei are grija si de tine!

Nu doar casa ta este protejata. Prin raspunderea civila legala a proprietarului esti asigurat pentru prejudicii produse tertilor, cat si pentru raspunderea civila a chiriasului fata proprietar si viceversa.

#4. Asigurarea facultativa are grija de bunurile tale

De la mobila si televizor, pana la electronice si haine, toate pot fi incluse in asigurare. Astfel, nu va trebui sa iti faci griji pentru eventualele pericole care iti pot afecta locuinta, atat in exterior, cat si pe interior.

#5. Asigurarea a locuintei include si curtea ta draga

Poti alege o asigurare flexibila ce include atat locuinta, cat si celelalate constructii, curtea sau terenul din jurul acesteia, precum si spatiile de folosinta comuna si te vei simti mereu protejat!

Asigurarea facultativa a locuintei  de la Asirom, vine cu toate avantajele unui pachet complet de asigurare
Este simplu sa te asiguri. Orice persoana fizica cu domiciul in Romania, in calitate de proprietar sau chirias, poate incheia asigurarea facultativa a locuintei de la Asirom. Sunt acceptate in asigurare inclusiv locuintele cumparate printr-un credit bancar.

Daca ai o dauna a locuintei sau bunurilor, cei de la Asirom sunt la un click distanta! Prin notificarea online a daunei, completezi formularul pe site-ul Asirom si in doar 10 minute ai deschis dosarul de dauna, iar despagubirea o primesti tot online, direct in contul tau bancar. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea