Cum sa...

#proprietari locuinta #oaspete neasteptat #zgomote

Un oaspete neasteptat. Proprietarii unei case au auzit zgomote din pod si au facut o descoperire neasteptata. Ce a urmat te va soca

Un cuplu care abia se mutase intr-o casa noua din Northamptonshire, Marea Britanie a avut parte de o surpriza de proportii. Cateva nopti la rand nu s-au putut odihni din cauza unor sunete ciudate care veneau din podul casei. Cei doi nu apucasera sa verifice si aceasta zona a noii locuinte.

 

Daca initial au crezut ca erau soareci, dupa cateva zile Jonathan a decis sa verifice ce se petrece in pod. A sunat imediat la protectia animalelor. Tanarul le-a spus agentilor ca a vazut o pisica in podul casei care parea foarte speriata si dezorientata. 

"Am auzit un 'miau' atunci cand am urcat si apoi i-am vazut ochii stralucind in intuneric”, a povestit Jonathan.

Organizatia pentru protectia animalelor a fost nevoita sa amplaseze o capcana pentru a prinde pisica si a o aduce in siguranta in casa. Analizand-o mai atent, pisicuta parea ca e proaspata mamica si s-au gandit instant ca exista cativa pui in podul casei.  

"Puii erau ascunsi intr-un cuib din fibra de sticla, improvizat de mama felina in mansarda casei", a adaugat barbatul. 

Pisica si puii sai au fost preluati de organizatia pentru protectia animalelor si dusi la centru. Animalele vor fi ingrijite si urmeaza sa fie date spre adoptie unor familii care sa le iubeasca si sa le tina departe de pericole. 

"In ciuda varstei fragede, mama pisica avea un instinct matern excelent pentru ca a gasit un spatiu atat de cald pentru puii ei, chiar daca fibra de sticla nu este materialul ideal pentru un cuib!", a mai spus Jonathan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea