Cum sa...

#arfumare baie #foaie de dafin #hartie igienica

De ce ar trebui sa pui o frunza de dafin pe hartia igienica

 

Stii ca ar trebui sa pui o frunza de dafin pe hartia igienica? Odata ce vei afla de ce este important sa faci asta si vei incerca acest lucru pentru prima data, vei continua sa faci acest lucru pentru tot restul vietii.

Baia este un spatiu in care majoritatea oamenilor petrec mult timp, asadar este necesar sa o pastrezi mereu curata si cu un miros placut.

Cu toate acestea, exista aspecte care nu pot fi controlate, cum ar fi parfumare abaii. De cele mai multe ori insa, produsele care se regasesc in comert sunt pline de chimicale si toxine. Prin urmare, solutiile naturale sunt cea mai sigura alternativa atat pentru sanatatea ta cat si pentru buzunarul tau.

Dar trebuie sa stiti ca datorita hartiei igienice, care este necesara in orice casa, si a frunzelor de dafin, poti pune capat acestei probleme. Acest truc simplu iti va imbunatati experienta si nu iti va afecta buzunarul.

De ce sa pui o frunza de dafin pe hartia igienica?

Iata o metoda simpla si eficienta de a parfuma baia folosind foile de dafin. Iata cum poti face acest lucru:

Asaza o foaie de dafin in tubul de carton al hartiei igienice inainte de a o pune in suportul special pentru aceasta.

Foaia de dafin asezata in tubul hartiei va emana in jur un miros delicat si oarte placut. Foile de dafin au proprietati excelente de aromatizare.

Pentru un efect si mai intens, schimba foile de dafin de diecare data cand schimbi hartia igienica. 

Acest truc eficient si economic va oferi baii tale un miros proaspat si placut. In plus, este natural si nu are efecte nedorite asupra mediului sau a sanatatii tale si te ajuta sa faci economii. Te asiguram ca odata ce incerci asta nu vei mai renunta la acest obicei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului