Cum sa...

# eliminare mirosuri #cafea macinata #miros neplacut #bicarbonat de sodiu #frigider

Uita de bicarbonatul de sodiu! Cafeaua macinata, mult mai utila in eliminarea mirosului neplacut din frigider

Probabil ai auzit de multe ori ca bicarbonatul de sodiu este excelent pentru a elimina mirosurilor neplacute. Aceste lucru este adevarat, insa cand vine vorba despre mirosurile neplacute din frigider, cafeaua este cea mai eficienta, detronand bicarbonatul de sodiu.  

 

Asaza un bol mic de zat de cafea pe un raft din frigider, iar acesta va absorbi mirosul, la fel cum face bicarbonatul de sodiu. Dar, spre deosebire de bicarbonatul de sodiu, este ca adauga note subtile de java in aer, ceea ce face ca rutina ta de dimineata, de a te holba la frigider in timp ce te hotarasti ce sa iau mananci la micul dejun sa fie cu atat mai placuta. Acest lucru este posibil deoarece cafeaua contine azot, un compus eficient in neutralizarea mirosurilor. 

Daca va ingrijoreaza faptul ca aveti un bol deschis cu granule de cafea in frigider (daca cineva il rastoarna si aveti de rezolvat o alta mizerie?!), puteti depozita cafeaua macinata intr-un saculet de panza.

Insa, indiferent de modul in care depozitezi cafeaua macinata in frigider, asigura-te ca o schimbi la fiecare doua luni pentru ca frigiderul tau sa miroasa proaspat tot anul. S-ar putea sa iti placa atat de mult acest truc incat sa incepei sa pui mici pliculete de cafea peste tot, prin sertare, in geanta de sport si in alte locuri in care doresti un miros placut.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea