Cum sa...

#intoarcere haine pe dos #spalare rufe #haine

Tu intorci hainele pe dos inainte sa le speli? Daca nu, e momentul sa incepi

Exista articole vestimentare care, indiferent de material, pot fi distruse atunci cand sunt puse in masina de spalat. Cum sa eviti astfel de situatii? Exista o modalitate foarte simpla si usor de pus in practica. Este vorba despre intoarcerea hainelor pe dos inainte de a le pune la spalat. 

 

In acest mod, vei reusi sa pastrezi culorile articolelor vestimentare fresh si sa te bucuri de ele cat mai mult timp. De asemenea, daca articolul vestimentar este intors pe dos atunci cand il speli, vei evita aparitia petelor de detergent. 

Un alt aspect foarte important este si temperatura la care bagi hainele in masina de spalat. In situatia in care nu stiai, hainele albe sunt cele mai pretentioase. Acestea trebuie spalate la o temperatura de aproximativ 60 de grade Celsius. In cazul in care este un material sensibil, este in regula sa fie setata o temperatura de 40 de grade Celsius. Lenjeria intima si sosetele se spala la o temperatura de 90 de grade Celsius. In cazul in care nu stiai pana acum, hainele albe sunt cele mai pretentioase. Acestea trebuie spalate la o temperatura de aproximativ 60 de grade Celsius. In cazul in care este un material sensibil, este in regula sa fie setata o temperatura de 40 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului