Cum sa...

#curatare pahare #pahare curate

Doar asa poti avea pahare perfect curate. Cum sa le cureti in mod corect

Oricat de bine ai spala paharele tot se intampla ca pe acestea sa ramaina urme de apa. Din fericire exista o solutie pentru aceasta situatie. Totul este foarte simplu de facut si costa foarte putin!

 

Afla azi ca praful de copt nu este folosit doar pentru a face prajituri pufoase. Acesta are si proprietati de curatare uimitoare, dar pe care foarte putini oameni le cunosc, Asadar, daca raman urme de apa pe pahare, lampi sau oglinzi, afla ca praful de copt poate fi solutia in aceste situatii. 

Cum se prepara solutia cu praf de copt pentru curatarea paharelor

Amesteca doua linguri de praf de copt cu o lingura de sare intr-un recipient curat. Aceasta combinatia abraziva te va ajuta sa indepartezi depunerile de pe pahare. Spala paharele cu amestecul obtinut, asigurandu-te ca acoperi toate urmele de apa. Lasa solutia sa actioneze timp de aproximativ jumatate de ora. Dupa acest timp clateste paharele foarte bine cu apa curata si foloseste o carpa moale, preferabil din microfibra, pentru a le sterge. Vei vedea ca paharele tale vor straluci si nu vor mai avea nicio urma lasata de apa!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului